Utelukker Dizzie-comeback

De siste elleve årene har mange spekulert i om supergruppa ville gjøre comeback. Det utelukker medlemmene.

HEDRET: Dizzie Tunes fikk Hedersprisen på Komiprisen i 2006. Øyvind Klingen (t.v.), Tor Erik Gunstrøm, Yngvar Numme, Svein Helge Høgberg og Einar Idland holdt over 6000 forestillinger i 43 år. 4. august 2002 var det slutt. Foto: SCANPIX
HEDRET: Dizzie Tunes fikk Hedersprisen på Komiprisen i 2006. Øyvind Klingen (t.v.), Tor Erik Gunstrøm, Yngvar Numme, Svein Helge Høgberg og Einar Idland holdt over 6000 forestillinger i 43 år. 4. august 2002 var det slutt. Foto: SCANPIX Vis mer
SEOGHØR.NO: Dizzie Tunes har stått for en av de største revysuksessene på norsk scene, både kunstnerisk, og publikumsmessig. 4. august 2002 gikk teppet ned for gruppa etter å ha holdt det gående i 43 år.

Lenge har det vært spekulert om supergruppa ville gjøre comeback. I 2009 ble Øyvind Klingen (69) intervjuet av Se og Hør. Da holdt han døra på gløtt for et mulig comeback.

– Da vi gav oss hadde vi spilt over 6000 forestillinger i inn- og utland. Vi var forsynte da vi ga oss, men vi er jo ikke døde ennå. Så det er fremdeles muligheter for en gjenforening, sa Øyvind til Se og Hør da.

Det samme sa Yngvar Numme i 2009 da de slapp DVD med utvalgte perler fra 43 år med Dizzie Tunes.

Nå, fire år senere er døra lukket og låst for alltid.

- Det toget er nok gått for lenge siden. Det blir aldri noe Dizzie Tunes-comeback, sier gitarist Einar Idland (67) til Seoghør.no.

Holder kontakten
De fem medlemmene er alle fra Skien- og Porsgrunnområdet og har vært venner siden barndommen. Fremdeles holder de kontakten selv om de ikke lenger spiller sammen i Dizzie Tunes.

- Øyvind, Einar og jeg bor jo i nærheten av hverandre og treffes jevnlig. Vi holder jo kontakten alle mann, og snakkes jevnlig alle fem på telefon, sier Svein Helge Høgberg til Se og Hør.

Både han og Einar Idland er pensjonister i dag. Øyvind Klingen jobber i Norges Korpsforbund.

LES OGSÅ: Krever 300 millioner kroner for Oasis-gjenforening