Utelivsprofil fengslet etter narkotikasmugling

Den kjente nordmannen er siktet i saken, men nekter straffskyld.

SIKTET: En norsk utelivsprofil er siktet i saken der et småfly landet på Kjeller med 50 kilo hasj og en stor mengde piller. Han erkjenner ikke straffskyld. Foto: Tolletaten
SIKTET: En norsk utelivsprofil er siktet i saken der et småfly landet på Kjeller med 50 kilo hasj og en stor mengde piller. Han erkjenner ikke straffskyld. Foto: Tolletaten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke landet et småfly på Kjeller i Akershus med 50 kilo hasj og en stor mengde narkotiske piller om bord. Flyet hadde ikke landingstillatelse, og tre tyske menn ble pågrepet på stedet.

En av dem, en mann i 40-årene, har erkjent straffskyld. De to pilotene hevder at de ikke visste at småflyet av typen Cessna var stappet med narkotika.

- Ikke straffskyld

Nå er også to nordmenn pågrepet i forbindelse med beslaget. En av dem er en kjent utelivsprofil, som varetektsfengsles i to uker. Utelivsprofilen er siktet for en grov narkotikaovertredelse.

Det var VG som først omtalte saken. Den kjente mannen nekter straffskyld. Han har ofte vært å se på rød løper, har vært å se på TV og er en sentral skikkelse i Oslos utelivsbransje. På spørsmål fra avisen om hvordan han knyttes til beslaget, svarer politiet følgende:

- Jeg kan ikke gå inn i mistankegrunnlaget, men det er en tilknytning mellom ham og beslaget som er gjort i flyet, sier politiadvokat i Øst politidistrikt, Kristina Emilie Bruusgaard til VG.

Overfor Se og Hør forteller den siktede utelivsprofilens advokat, Patrick Neumann, at hans klient stiller seg uforstående til siktelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer