Utelater eks-venninna fra bryllupet

- Jeg har fortsatt nummeret hennes, men jeg ringer henne ikke veldig ofte, mener Lily Allen.

UTELATER EKS-VENNINNE: Lily Allen gifter seg denne sommeren med Sam Cooper, men har ingen planer om å invitere Kate Moss til å overvære seansen. Foto: Stella Pictures
UTELATER EKS-VENNINNE: Lily Allen gifter seg denne sommeren med Sam Cooper, men har ingen planer om å invitere Kate Moss til å overvære seansen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Supermodellen Kate Moss (36) er ikke blant de inviterte til sin tidligere venninne Lily Allens (25) bryllup i juni. Det mener Glamour Magazine å vite.

Det var i november i fjor at det ble kjent at popstjernen Allen skal gifte seg med sin kjære, Sam Cooper. Seansen finner sted i Gloucestershire om drøye to måneder, men av de drøye 300 gjestene som er invitert er altså ikke Kate Moss' navn å finne, ifølge magasinet.

Kate og Lily, som begge inngår ekteskap denne sommeren, festet mye sammen sommeren 2009 - til glede for paparazzi-fotografer og kjendisjournalister på balløya. De to ble flere ganger avfotografert sammmen - blant annet i Glastonbury og senere i St. Tropez.

I Lily Allens Channel 4-dokumentar «Lily Allen: From Riches to Rags» har 25-åringen avslørt at de to ikke har snakket sammen på lang, lang tid.

- Jeg har fortsatt nummeret hennes. Det har seg bare slik at jeg ikke ringer henne veldig ofte, uttalte hun i dokumentaren.

Ifølge Glamour Magazine skal de to ha «vokst fra hverandre». Men det gjenstår fortsatt å se om Kate Moss gjør det motsatte av eks-venninna - og inviterer henne i sitt eget bryllup med Jamie Hince. Det bryllupet går etter planen av stabelen 2. juli.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han fridde i sengen