«Skal Vi Danse»-Nadya

Ute med skade

Nate Kahungu får vikar under kveldens «Skal Vi Danse»-sending.

UTE: Nadya ble skadet under trening torsdag. Foto: Espen Solli/TV 2
UTE: Nadya ble skadet under trening torsdag. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble en dramatisk trening for Nate Kahungu (25) og Nadya Khamitskaya (39) torsdag kveld.

Khamitskaya skadet foten under trening og kan derfor ikke delta under kveldens sending. Det bekrefter TV 2 i en pressemelding.

- Jeg er veldig lei meg og det er en vanskelig situasjon å stå i foran en kvartfinale i en sesong som denne, sier proffdanseren.

Kahungu må derfor danse med en vikar under kveldens kvartfinale. Det er proffdanseren Mai Mentzoni som tar over for Khamitskaya. Hun er sikker på at P3-profilen er i trygge hender.

RØK UT: Det var enda en ny deltaker som måtte forlate konkurransen i «Skal vi danse - All stars» på lørdag. Video: Celina Morken. Reporter: Sofie Losen. Klipp: Luna Lea. Vis mer

- Vi har blitt til en trio, hvor jeg er på sidelinjen som trener, koreograf og først og fremst deres støttespiller. Jeg er sikker på at Nate og Mai vil danse en veldig fin slowfox og kul gruppedans sammen i kveld.

- Fokuset nå er at Nate leverer godt i kveld og kommer seg videre slik at vi skal kunne danse sammen igjen i semifinalen neste uke, avslutter Khamitskaya.

ERSTATTER: Nate Kahungu skal danse med Mai Mentzoni i kveld. Foto: TV 2
ERSTATTER: Nate Kahungu skal danse med Mai Mentzoni i kveld. Foto: TV 2 Vis mer

TV 2s pressesjef Jan-Petter Dahl hadde følgende å si:

- Vi ønsker Nadya riktig god bedring, og håper hun er tilbake i trening snart. Samtidig er vi veldig glade for at Mai stiller opp på kort varsel og er vikar for Nadya under kveldens sending, sier Jan-Petter Dahl, pressesjef i TV 2.

Fire par gjenstår i årets «Skal Vi Danse». I kveld får vi svar på hvilke tre par som tar seg videre til semifinalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer