«Farmen kjendis»:

Ute igjen: - Helt utkjørt

Stina Bakken gitt rett fra «Farmen»-exit til «Torpet». Heller ikke her holdt hun ut.

GA OPP: Stina Bakken røk ut av «Farmen kjendis» på søndag. Da hun ankom «Torpet» samme dag, innså hun fort at det ikke var noe hun ville. Foto: Alex Iversen / TV 2
GA OPP: Stina Bakken røk ut av «Farmen kjendis» på søndag. Da hun ankom «Torpet» samme dag, innså hun fort at det ikke var noe hun ville. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Søndag kveld mistet «Farmen kjendis» sin andre deltaker i år, da blogger Stina Bakken (27) ble slått ut etter det som må ha vært en av historiens korteste melkespann-konkurranser. Triana Iglesias (37) vant konkurransen overlegent, og bloggeren ble dermed sendt av sted.

Det var derimot ikke slik at hun fikk reise tilbake til 2019, da programmet ble spilt inn, med det første. For utslåtte deltakere i programmet venter nemlig et opphold på «Torpet», der de må kjempe seg inn blant de tre deltakerne som allerede er der.

RØYK UT: Det var melkespann som tilslutt avgjorde hvem som måtte forlate gården i «Farmen Kjendis». Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

For Bakkens tilfelle var dette Tore Petterson (41), Alex Rosén (51) og Donna Ioanna. Bloggeren kom derimot i dårlig forfatning, og hadde ikke lyst til å gå ut i noe kamp. Hun fikk i seg særdeles lite mat på gården, var sliten og ville reise hjem.

KLEM: Bakken fikk en gruppeklem av de andre deltakerne da hun kunngjorde at hun skulle trekke seg. Foto: Alex Iversen / TV 2
KLEM: Bakken fikk en gruppeklem av de andre deltakerne da hun kunngjorde at hun skulle trekke seg. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Utkjørt

«Torpet»-oppholdet ble dermed av det svært korte slaget. Bakken valgte nemlig å kaste inn håndkleet kort tid etter at hun ankommer gården.

- Etter tvekampen var jeg totalt utkjørt. Da jeg fikk vite at jeg skulle på «Torpet» ble jeg ikke glad, sier hun til Se og Hør, og fortsetter:

- Det var fryktelig kjipt å få beskjed om at jeg skulle på «Torpet», jeg skjønte at det kom jeg ikke til å klare - jeg var så utkjørt. Jeg hadde ikke mer å gi, forteller hun.

Dermed var det ikke vanskelig å komme til enighet med de andre deltakerne om at det var hun som skulle hjem. Etter kort tid på TV 2s minigård, uten å ha pakket ut engang, tok hun bagen sin og sa adjø.

- SAVN: Bakken forteller i programmet at hun savnet både kjæresten sin og normal mat. Foto: Alex Iversen / TV 2
- SAVN: Bakken forteller i programmet at hun savnet både kjæresten sin og normal mat. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Det ble ikke akkurat noe tårevått farvel, da deltakerne så vidt hadde rukket å hilse på henne før beskjeden om exiten kom. Hun ble derimot møtt med forståelse av de fleste, som jo i grunn var fornøyde med at de hadde sikret sitt eget «Torpet»-opphold.

- Det jeg gleder meg mest til er å se kjæresten min igjen. Jeg savner han så fryktelig mye. Jeg gleder meg også til å spise vanlig mat, få helsa opp igjen og å komme meg ordentlig på beina, sier hun i programmet.

FØRSTE UT: Det blir et tårevått farvel når første deltager i «Farmen Kjendis» må forlate gården. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

Kollapset

Etter exiten fra «Farmen kjendis»-gården var hun klar overfor Se og Hør på at glasset var fullt. Bakken sa i programmet at hun ikke likte poteter, og hun holdt seg langt unna det meste av kjøttet som ble servert.

Det var derfor særlig matinntaket som sørget for problematikken. Hun er generelt kresen i matveien, men understreket at det ikke var hovedproblemet hennes under oppholdet. Hun mener TV 2 gjorde det de kunne for henne, og klandrer ikke produksjonen for hennes dårlige opplevelser.

- KOLLAPSET: Stina Bakken forteller at oppholdet på de to gårdene ikke var noe for henne, kanskje særlig på grunn av matsituasjonen. Foto: TV 2
- KOLLAPSET: Stina Bakken forteller at oppholdet på de to gårdene ikke var noe for henne, kanskje særlig på grunn av matsituasjonen. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg var åpen med TV 2 om at jeg gikk på medisiner, men ingen kunne vite at det kunne påvirke matlysten min så mye.

Til tross for at «Farmen»-opplevelsen bød på store utfordringer for Bakken, bedyrer hun at hun gjerne skulle forlenget oppholdet.

- Jeg ga virkelig alt, det var en grunn til at jeg kollapset. Jeg hadde virkelig lyst til å bli, men jeg valgte Triana fordi hun var en dritsterk konkurrent, sier hun.

At hun ble førstemann til å ryke i tvekamp synes hun derimot var greit.

- Jeg tenker at helsen min var såpass dårlig at det ikke hadde vært forsvarlig at jeg skulle være der lenger, mener hun.

BETATT: «Farmen Kjendis» er i gang igjen, og blant årets deltakere finner vi svenske Gunilla Persson. Hun finner tonen med flere av mennene. Reporter: Thea Hope. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Blogger

For Bakken er ikke reality-tv akkurat nytt. Hun er kanskje best kjent som «Stinablogg» for de fleste, og har de siste åra klatret seg oppover blogglisten.

Hun er kanskje spesielt godt kjent for sine såkalte lister, der hun ramser opp tips og triks til leserne. Disse legger hun ofte ut i sosiale medier, hvor mye av trafikken kommer fra. Hun har derimot tidligere også vært med i TV 2-programmet «Bloggerne».

Privat er hun forlovet med skuespiller og heavy metal-vokalist PelleK, hvis egentlige navn er Per Fredrik Åsly (33).

LES OGSÅ: Røper hva hun mener om eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer