<strong>FROSSET UT:</strong> Tom Cruise dro rett til filminnspilling på kalde Island etter sjokkbruddet fra Katie Holmes.  Foto: FameFlynet Norway
FROSSET UT: Tom Cruise dro rett til filminnspilling på kalde Island etter sjokkbruddet fra Katie Holmes. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Ute i kulda etter sjokkbruddet

Tom Cruise får god anledning til å kjøle seg ned på jobben etter den bitre avskjeden med Katie Holmes.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag i forrige uke ble det kjent at et av Hollywoods mest berømte par, Tom Cruise (49) og Katie Holmes (33) skiller seg etter seks års ekteskap.

Kun to dager senere var Cruise tilbake på jobb. Filmkjekkasen er for tiden omringet av kalde omgivelser på filminnspilling på Island og søndag kveld ankom han Reykjavik i helikopter. Skuespilleren har fortsatt ikke kommentert bruddet, og fordyper seg nå i arbeidet med science fiction-filmen «Oblivion» for å slippe å tenke på Katie.

- Tom vil jobbe hardt for å bli ferdig med filmen i tide, sier en kilde nær stjernen til nettstedet Us Weekly.


Holmes var samtidig i New York med datteren Suri (6). Hun har flyttet inn i en egen leilighet, som hun leide før bruddet ble kjent.


Bruddryktene har lenge svirret rundt paret, og fredag ble de bekreftet av Katies advokat Jonathan Wolfe.

- Dette er et privat anliggende for Katie og hennes familie. For Katie har det alltid vært viktigst hva som er best for hennes datter.

Dette er Katies første ekteskap og Toms tredje. Han har tidligere vært gift med Mimi Rogers, og Hollywood-stjernen Nicole Kidman, som han har to barn med. Cruises forhold tar slutt hver gang kvinnene fyller 33 år.

Årsaken til bruddet er ennå ikke kjent, men Toms forhold til kjendisreligionen scientologi skal ha slit på forholdet. Ifølge TMZ lever Katie nå i frykt for flere av scientologi-kirkens representanter som overvåker alt hun tar seg til. Kjendisparet har også tilbrakt mye tid fra hverandre på grunn av Cruises travle filmkarriere.

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Denne jenta er dømt til å bli skadet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer