Ute etter sin tredje danseduell

Steinjo er ute av dansen.

UTE ETTER TRREDJE DUELL: Johan Steinjo Grieg Halvorsen og Marianne Sandaker er ute av Skal vi danse. Foto: Stella Pictures
UTE ETTER TRREDJE DUELL: Johan Steinjo Grieg Halvorsen og Marianne Sandaker er ute av Skal vi danse. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Musikken fra de store Disney-eventyrene er i fokus når det ble danset rumba og quickstep lørdagens Skal vi danse.

For tredje gang ble Stein Johan Grieg Halvorsen, bedre kjent som "Steinjo" og partner Marianne Sandaker sendt ut i omdans i Pinocchio-antrekk.

Der møtte de duell-debutant Cathrine Larsåsen og Tom-Erik Nilssen. Larsåsen var for anledningen kledd som Pocahontas. 

- Jeg kan så mye bedre, bruk sjansen og stem masse, sa Larsåsen.

- Vær så snill å gi meg en sjanse. 

Og den sjansen fikk hun. For publikum stemte ut Steinjo.

- Dette har vært et eventyr, sa Steinjo da han gikk ut.


- Jeg hadde lyst til å være med i mange flere dansedueller - og vinne. Jeg har hatt det utrolig gøy og hadde lyst til å gjøre dette videre. Men det er helt greit for jeg har fått vært med så lenge. Jeg er egentlig ganske fornøyd, sier Steinjo til TV 2.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Disse takket nei til "Skal vi danse".


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer