Ute etter at hemmeligheten ble avslørt

Etter at Lars Bohinen ble slått ut, får det inntil nylig hemmelige «Skal vi danse»-paret Alexandra Kakurina og Glenn Jørgen Sandaker endelig nyte fritiden sammen.

NULL SKUFFELSE: - Jeg klarer ikke å føle noe skuffelse, sier Lars Bohinen til Seher.no etter at han tapte danseduellen mot Kari Traa.  Foto: Stella Pictures
NULL SKUFFELSE: - Jeg klarer ikke å føle noe skuffelse, sier Lars Bohinen til Seher.no etter at han tapte danseduellen mot Kari Traa. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se video med utstemte Lars Bohinen nederst i artikkelen!


SEHER.NO: Lars Bohinen og Alexandra Kakurina (28)  har fintet seg videre fra tre dansedueller i høstens «Skal vi danse», men da paret i lørdagens semifinale møtte Kari Traa i den fjerde danseduellen var det over for den tidligere fotballproffen.

Dermed er er dansen også over for det som inntil nylig var TV 2-programmets hemmelige kjærlighetspar.

Tirsdag denne uken kunne nemlig Se og Hør avsløre at konkurrentene Alexandra og Glenn Jørgen Sandaker har funnet tonen privat. Ikke bare det, de har i all hemmelighet vært kjærester i to år.

Like gledelige nyheter var det ikke for Bohinen og Kakurina på parketten lørdag. På kveldens første rumba til «Kor e alle helter hen», fikk de bare med seg 27 poeng fra dommerne. Selv om det ble 32 poeng på paso doble, havnet de to desidert sist av de tre gjenværende danseparene.  Seerne reddet dem ikke, og dermed måtte de ut i sin fjerde danse-duell.

Dermed kunne den tidligere kulekjøreren Kari Traa juble over finaleplass på overtid.

- Da er det bare en knallhard uke til og så er det juleferie, sa en strålende fornøyd Kari.
 
Neste uke skal hun og Atle Pettersen gjøre opp om pokalen gjennom tre danser. Lars Bohinen på sin side hang ikke med hodet etter tapet for Traa.

- Jeg er overhodet ikke bitter. Jeg er veldig glad for å nå så langt og er veldig overrasket over meg selv, sa Bohinen på TV 2, før han benyttet anledningen til å takke Kakurina.

- Tusen takk for de sinte blikkene, alle de fine smilene, jeg kommer til å savne deg. Jeg våkner nok opp en dag og lurer på hvor hun er. For hun er jo drømmen fra Strømmen, sa Lars Bohinen.

- Han har vært en superelev. Men vi har sett hverandre i minimum fire til åtte timer hver dag, sa Alexandra.

Dermed kan det kanskje bli godt for Alexandra å følge etter kjæresten Glenn Jørgen ut av årets Skal vi danse. Og nå kan de begge få velfortjent tid sammen isteden for å bruke store deler av uka på hver sin dansepartner - Lars Bohinen og Anna Anka.

- Dette var helt greit, jeg har oppnådd mer enn jeg trodde. Egentlig var jeg fornøyd med å ikke ryke i første program, og etter det satte jeg meg andre mål. Jeg klarer ikke å føle noe skuffelse, sier Lars Bohinen til Seher.no.

Alexandra og Glenn Jørgen ble kjent da hun flyttet til Norge fra Russland for syv år siden. Men etter hvert ble vennskapet til noe mer. Til Seher.no er ikke Alexandra Kakurina spesielt lysten på å kommentere forholdet ytterligere.

- Dette er vår greie. Men vi har det veldig bra sammen, sier hun til Seher.no etter at danseexiten er et faktum.

Til Se og Hør uttalte Glenn Jørgen følgende tidligere denne uka:

- Det var kanskje en litt glidende overgang ettersom vi kjente hverandre veldig godt allerede, fortalte han.

- Glenn Jørgen er jo verdens snilleste mann, sa Alexandra i det samme intervjuet.
Mens forholdet mellom de to danserne først ble kjent under høstens Skal vi danse, opplevde Bohinen kjærlighetsbrudd på sin side.  For fire måneder etter at forholdet ble kjent, var bruddet med den personlige treneren Lise Sollie et faktum.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trådte helt feil 

Se video med utstemte Lars Bohinen her:


[obj:media:10314]