Nysingle John Arne Riise:

- Ute etter å drite meg ut

Den tidligere fotballstjernen er kritisk til enkelte journalister.

KRITISK: John Arne Riise forteller at han er kritisk til journalister. Han takker likevel media for måten de har omtalt bruddet med ekskona Louise Angelica. Foto: Espen Solli / TV 2
KRITISK: John Arne Riise forteller at han er kritisk til journalister. Han takker likevel media for måten de har omtalt bruddet med ekskona Louise Angelica. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke kom nyheten om at den tidligere fotballstjernen John Arne Riise (40) og kona Louise Angelica Riise (31) gikk hver til sitt etter nesten syv års ekteskap.

Det bekreftet førstnevnte overfor Se og Hør.

- Jeg kan bekrefte at Louise og jeg dessverre skal skille lag. Det har vært en lang prosess. Men jeg er uansett glad i Louise og vil alltid være det, sa Riise til Se og Hør.

Louise Angelica delte på sin side nyheten om bruddet på sin Instagram-profil.

Anspent forhold til journalister

Fredag var den tidligere fotballstjernen gjest hos TV-direktør i Aller Media, Mads Andersen, før sendingen av SKUP-utdelingen, en prestisjetung bransjeutdeling for journalister.

Der avslørte Riise at han har et noe anspent forhold til journalister.

40-åringen rettet nemlig kritikk mot mediene, deriblant omtaler han personlige episoder og tabber fra hans liv.

Det skriver Medier24.

– Hvis du som journalist skriver om meg, men du kanskje har gjort de samme tingene selv, hva er vitsen med å skrive om det? Det er for å skape klikk. Noen journalister er ute etter å drite meg ut, men jeg takler det, skal Riise ha sagt i intervjuet.

BRUDD: I forrige uke kunngjorde John Arne Riise og Louise Angelica Riise at de skulle gå hver til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: I forrige uke kunngjorde John Arne Riise og Louise Angelica Riise at de skulle gå hver til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Ifølge nettstedet stilte Andersen Riise spørsmål om at han tidvis har boikottet enkelte medier.

– Det har gått på enkeltpersoner, ikke på mediene, sier han, og legger til at han har boikottet medier noen ganger.

– Men får jeg en unnskyldning eller forklaring på hvorfor noe skjedde, går jeg videre, sa han.

Han benyttet imidlertid sjansen til å takke mediene for måten de har omtalt bruddet mellom ham og ekskona.

– Jeg synes at media taklet dette bra når det skjedde, og så har det vært rolig etter det. Det setter jeg veldig pris på, sa han.

Småbarnsforeldre

I november i fjor møtte Se og Hør John Arne og Louise Angelica hjemme i Tønsberg. Da snakket de blant annet åpenhjertig om hvordan pandemien hadde påvirket dem, men også om hvor mye kvalitetstid de hadde fått med sin felles sønn Colin.

- Det er jo lenge å være sammen oppå hverandre, som sikkert de fleste har kjent litt på. Men vi har utnyttet tiden veldig godt og brukt tid sammen med Colin, fortalte John Arne.

- Vi har gått mye turer i nabolaget vårt, i skogen og ikke minst nede ved vannet. Han har vært veldig heldig som har hatt foreldrene sine der hele tiden det første leveåret sitt, la han til.

Louise Angelica fortalte også at de satte av mye tid til lek og kos på rommet til sønnen.

KRANGEL: John Arne Riise og Espen Thoresen kom ikke godt overens under innspillingen av «Farmen Kjendis». Video: TV2 . Reporter: Bjørn Ekker. Klipp: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Han har fått et lite lekekjøkken, og det slo an, så vi sitter faktisk mye på rommet hans og leker og bygger lego, og leser bøker. Så det går mye av tiden vår med til om dagen, sa hun den gang.

John Arne Riises manager, Erland Bakke, sa følgende til Se og Hør om ekteparets brudd i forrige uke:

- Begge parter jobber nå godt sammen for å finne den beste løsningen for deres barn. Jeg er overbevist om at de kommer frem til noe som blir fint.

Følelsesladet seremoni

Det var i mai 2014 at John Arne og Louise Angelica Riise giftet seg i Nordberg kirke foran rundt 100 gjester bestående av sine nærmeste venner og familie.

Det var en følelsesladet seremoni, og brudgommen måtte flere ganger ta til tårene. Etter de hadde gitt hverandre sitt ja, sang musiker Alejandro Fuentes (33) en romantisk ballade, før det nygifte paret gikk ned kirkegulvet som mann og kone.

Fire år senere kom nyheten om at duoen ventet sitt første barn sammen, og året etter kom sønnen Colin til verden. Babynyheten bekreftet den tidligere fotballspilleren overfor Se og Hør.

TILBAKE TIL OSLO: Louise og John Arne Riise ønsker nå å flytte tilbake til Oslo, og håper å snart kunne stifte sin egen familie. Reporter: Julie Solberg. Video: Andreas Fadum Vis mer

- Vi er så ufattelig glade. Det er så stort. Champions League-seier og 110 landskamper er ekstremt gøy. Barnefødsler er mange divisjoner over det. Jeg er bare lamslått, sa han den gang.

40-åringen ble med det firebarnsfar. Fra før av har han tre barn fra tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: Rett og slett råttent gjort

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer