Nysingle John Arne Riise:

- Ute etter å drite meg ut

Den tidligere fotballstjernen er kritisk til enkelte journalister.

KRITISK: John Arne Riise forteller at han er kritisk til journalister. Han takker likevel media for måten de har omtalt bruddet med ekskona Louise Angelica. Foto: Espen Solli / TV 2
KRITISK: John Arne Riise forteller at han er kritisk til journalister. Han takker likevel media for måten de har omtalt bruddet med ekskona Louise Angelica. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke kom nyheten om at den tidligere fotballstjernen John Arne Riise (40) og kona Louise Angelica Riise (31) gikk hver til sitt etter nesten syv års ekteskap.

Det bekreftet førstnevnte overfor Se og Hør.

- Jeg kan bekrefte at Louise og jeg dessverre skal skille lag. Det har vært en lang prosess. Men jeg er uansett glad i Louise og vil alltid være det, sa Riise til Se og Hør.

Louise Angelica delte på sin side nyheten om bruddet på sin Instagram-profil.

Anspent forhold til journalister

Fredag var den tidligere fotballstjernen gjest hos TV-direktør i Aller Media, Mads Andersen, før sendingen av SKUP-utdelingen, en prestisjetung bransjeutdeling for journalister.

Der avslørte Riise at han har et noe anspent forhold til journalister.

40-åringen rettet nemlig kritikk mot mediene, deriblant omtaler han personlige episoder og tabber fra hans liv.

Det skriver Medier24.

– Hvis du som journalist skriver om meg, men du kanskje har gjort de samme tingene selv, hva er vitsen med å skrive om det? Det er for å skape klikk. Noen journalister er ute etter å drite meg ut, men jeg takler det, skal Riise ha sagt i intervjuet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer