Ute av sykehuset

- Blir noen måneder til neste golf-runde..

PAUSE: Det blir en lang, ufrivillig pause for Morgan. Foto: Stella Pictures
PAUSE: Det blir en lang, ufrivillig pause for Morgan. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I dag ble Oscarvinneren og publikumsyndling Morgan Freeman (71) skrevet ut fra sykehuset.

Etter den dramatiske ulykken søndag kunne det lett gått verre. Bilen gikk rundt flere ganger, og både han og passasjeren Demaris Meyer (48) måtte skjæres ut av bilvraket, og ble bragt til sykehus med helikopter.

Det kunne virke som om livet hans stod på spill, men nå er han allerede på vei hjem etter en lengre operasjon.

- Jeg dro fra sykehuset i dag rett etter tolv om formiddagen, lokal tid Memphis. Det går fint med meg, jeg føler meg bra, forteller han i et presseskriv til People.

Han passer samtidig på å takke gode støttespillere.

- Jeg takker de ansatte på Elvis Presley-sykehus, og mange, mange takk til alle de som har ønsket meg god bedring. Det er flott å kjenne at folk bryr seg om deg, forteller han videre.

På hjemmebane går det ikke fullt så bra. Hans advokat bekreftet at han og hans kone Myrna Colley-Lee skal skille seg etter 24 års ekteskap.

Mye tyder på at det var hans passasjer i ulykkesbilen, den nevnte Demaris, skal være en medvirkende årsak til skilsmissen.
En annen, om enn litt mindre drastisk dårlig nyhet er også å melde. Han må gå med nakkekrave over lengre tid, og det blir lenge til han får pleie en av sine favoritthobbyer:

- Legene har sagt at det vil gå seks måneder til ett år før han kan spille golf igjen,det hater han, forteller hans venn og advokat Bill Luckett.
Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no


LES OGSÅ: Tvinges til operasjon