Ute av sykehuset

Gunhild Stordalen er ferdig med sin tøffe cellegiftbehandling.

UTE AV SYKEHUSET: Gunhild Stordalen skal nå ha begynt på rehabilitering etter sin tøffe sykdom. Foto: Isabel Watson
UTE AV SYKEHUSET: Gunhild Stordalen skal nå ha begynt på rehabilitering etter sin tøffe sykdom. Foto: Isabel Watson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Gunhild Stordalen har blitt utskrevet fra sykehuset i Utrecht i Nederland, etter å ha blitt behandlet for sykdommen  siden i fjor høst.

Det sier hennes ektemann, hotellkongen Petter Stordalen, til VG.

I Nederland har hun fått eksprimentell behandling med cellegift og stamceller.

– Gunhild er kommet gjennom behandlingen med cellegift, og stamcellene er ført tilbake. Behandlingen har vært vellykket, og hun er nå skrevet ut fra sykehuset og har startet med rehabiliteringen.

– Det er fortsatt stor infeksjonsfare og det vil ta lang tid før immunsystemet er gjenoppbygget og vi ser effekten av behandlingen, sier Stordalen til avisen.

Gunhild Stordalen fortalte i fjor om tiden da hun fikk diagnosen "Diffuse Systemic Sclerose (sklerodermi). Dette er en meget sjelden bindevevssykdom.

- Jeg våknet om nettene med smerter, vekket Petter og gråt. Det var som om jeg skulle kjenne det. At jeg kjente at sykdommen spredte seg i kroppen min, sa hun til DN lørdag.

Petter og Gunhild Stordalen har vært gift siden 2010, da de ga hverandre sitt ja under en kjendisspekket bryllupsfest i Marokko.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer