«Skal vi danse»:

Ute av «Skal vi danse»

Lørdag røk nok en deltaker ut av dansekonkurransen.

RØK: Artist Alejandro Fuentes røk lørdag ut av «Skal vi danse». Slik beskriver han opplevelsen. Video: Karoline Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Se og Hør): Forrige uke endte «Skal vi danse» med et smell, da en følelsesladd Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy måtte takke for dansen, som sesongens tredje par ut av konkurransen.

Lørdag var det nok en gang duket for en emosjonell sending fra H3 Arena på Fornebu, da parene skulle danse til historier fra eget liv.

Og tårer ble det - både Royane Harkati og Siri Alvesen-Østli var blant dem som klarte å få dommerpanelet til å tørke tårer. Sistnevnte fikk mest poeng fra dommerne denne kvelden.

Ute av konkurransen

Men, etter en sending fylt med tilbakeblikk og tårer, var det likevel nok et par som måtte forlate dansekonkurransen. Først måtte imidlertid to par ut i det som ble årets første danseduell.

De som sammenlangt har fått færrest poeng i kveld, og dermed måtte ut i duell var Alejandro og Maria, mot Maren og Philip.

UTE AV DANSEN: Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy må legge danseskoene på hyllen for denne gang etter sin sjokkexit fra «Skal vi danse» Video: Henriette Eilertsen Vis mer

Maren og Philip var første par ut til å danse dansen én gang til.

Til slutt, når dansene var gjort og stemmene var telt, var det Alejandro og Maria som lørdag måtte forlate parketten og «Skal vi danse»-eventyret.

Overfor Se og Hør kan Alejandro fortelle at han legger en fin reise bak seg.

- Er litt forfjamset. Jeg føler jeg drømmer, men det har jeg gjort hele tiden hele reisen her. Det har vært en opplevelse. Jeg visste at dette her kunne skje når jeg meldte meg på, at du kan ryke ut, men sånn er det, sier han.

Videre nå skal han hjem til familien sin, før han i vinter legger ut på en juleturné.

- Det er den virkelige jobben min. Det er noe jeg kan, så det gleder jeg meg veldig til, sier han lattermildt.

SVARER PÅ ROMANSERYKTENE: «Skal vi danse»-partnerne Royane Harkati og Ole Thomas Hansen svarer på romanseryktene som har oppstått, og intervjuet tar en brå vending. Video: Rød Løper Vis mer

Manglet energi

Alejandro var nummer fem ut på parketten i kveldens sending. Han danset samba, om en velkjent episode fra da han som 19-åring krasjet sin splitter nye millionbåt.

Fuentes ble kritisert av dommerne for å ikke utstråle mye energi, og for å ikke levere fest, slik sambaen gjerne gjør. Dommernes tilbakemeldinger ble riktignok møtt med buing fra publikum, men det påvirket ikke poengene.

Fuentes endte opp med 19 poeng fra dommerne denne lørdag kvelden.

Foto: TV 2
Foto: TV 2 Vis mer

Da Se og Hør tidligere denne uka tok en prat med Alejandro om båtulykka han i kveld danset om, kunne han fortelle at han den dag i dag har ser på det som en lærdom.

- Man lærer av sine feil som ung. Man skal gjøre feil i livet, og det er ingen som kommer gjennom det plettfritt. Det var en lærdom, sa han om hendelsen.

Det ble stor oppstandelse og mediedeknig da han krasjet med sin flunkende nye cabincruiser inn i to båter ved fiskebrygga i Kristiansand sentrum. Fuentes var da 19 år.

LES OGSÅ: Feiret bursdagen med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer