«Skal vi danse»:

Ute av «Skal vi danse»

Nok en deltaker måtte lørdag forlate dansekonkurransen.

UTE AV DANSEN: Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy må legge danseskoene på hyllen for denne gang etter sin sjokkexit fra «Skal vi danse?» Video: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Se og Hør): Forrige lørdag måtte Elin Ørjasæter forlate «Skal vi danse», som sesongens første deltaker. Det skal riktignok nevnes at Iselin Guttormsen måtte trekke seg uka før, på grunn av brudd i foten.

Etter showdans og «årets villeste kveld» var det lørdag også over og ut for Joakim Kleven, som fikk færrest poeng.

- Jeg kommer til å savne dere så sykt, sier Kleven tårevåt.

LAGER HISTORIE: Joakim Kleven og Benjamin Jayakoddy første «Skal vi danse» paret bestående av to menn. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

- Grunnen til at man er lei seg er fordi man hadde så lyst til å gå videre, og det er en helt fantastisk gjeng som man ikke får hengt med hver dag, sier Kleven til Se og Hør.

- Og vi er sjokkerte. Vi så ikke dette komme. Vi startet sesongen med et brak og har kanskje ikke levert like bra de andre sendingene. Det blir et sjokk, legger dansepartner Benjamin Jayakoddy til.

Kleven påpeker at duoen har gjort noe historisk sammen på dansegulvet.

- Jeg skulle ønske vi kunne kommet lenger sammen, hadde så lyst til å gjøre flere danser sammen, men jeg har fått meg en venn for livet.

- Hva tar du med deg fra dette eventyret?

- Man vokser veldig av å være med på et slikt program. Det er utrolig, utrolig skummelt å danse live på tv. Det er utrolig sårbart. Denne situasjonen er helt absurd, men jeg er stolt av oss. Og så er jeg utrolig takknemlig for dette eventyret. Jeg har fått mange venner for livet, svarer Kleven.

AVSLØRER: «Skal vi danse» er i full gang og nå avslører en av danseren at de har fått seg kjæreste. Reporter: Celina Morken Video/klipp: Steffen Pettersen Vis mer

Først ut

Da Ørjasæter forrige uke måtte takke for seg, fortalte hun at hun ikke var særlig deppa.

- Jeg synes det har vært en gave å ha fått vært med, sa en like blid Ørjasæter da resultatet var klart.

Til Se og Hør fortalt hun at hun for første gang i sitt liv er i form. I sommer begynte hun nemlig å trene for å forberede seg på «Skal vi danse».

- Jeg fikk servert en gryteklar kropp som kunne bevege seg uten å bli skadet. Så begynte vi med dansingen, og det har vært så lærerikt på nye nivåer. Samtidig har vi hatt det sinnssykt gøy!

- Ja, vi har jo ledd oss halvt ihjel, la dansepartner Bjørn Wettre til.

MIMRING: «Skal vi danse»-dommer Merete Mørk Lingjærde og programleder Anders Hoff forteller hvilke danser de husker best gjennom deres tid i programmet. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer