«Skal vi danse»:

Ute av «Skal vi danse»

Jan Tore Kjær måtte forlate konkurransen lørdag kveld.

UTE AV DANSEN: Jan Tore Kjær trakk det korteste strået i kveld, og må dermed forlate dansekonkurransen. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
UTE AV DANSEN: Jan Tore Kjær trakk det korteste strået i kveld, og må dermed forlate dansekonkurransen. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Etter en emosjonell kveld på «Skal vi danse»-parketten, der kjendisene i kveld har formidlet øyeblikk som har betydd mye for dem i livet, var det Jan Tore Kjær som trakk det korteste strået og måtte forlate konkurransen.

- Det føles ikke godt, men jeg har ikke vært noen favoritt hos dommerne, jeg har ligget i bunn de siste gangene, sier Kjær til Se og Hør etter exiten, og legger til:

- Jeg har levert det jeg kan, jeg klarer ikke levere så mye mer enn det her, og da hadde det ikke holdt så mye lenger heller.

- Jeg føler jeg har vunnet, jeg har gått ned over 20 kilo og fått en livsstilsendring, så jeg føler jeg har vunnet samme hva, avslutter han.

Kjær var i danseduell mot tidligere håndballspiller Trine Haltvik (54), som kunne puste letta ut etter å få nyheten om at hun fikk bli værende i konkurransen.

VANT DANSEDUELLEN: Trine Haltvik får bli værende i konkurransen. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
VANT DANSEDUELLEN: Trine Haltvik får bli værende i konkurransen. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer

Dermed er det nå åtte par igjen i «Skal vi danse», som alle konkurrerer om å nå helt til topps. Forrige uke var det den tidligere «Ex on the Beach»- deltakeren Adrian Sellevoll (21) som måtte takke for seg, og i de to ukene før dette røk kjæresteparet Bahareh Letnes (29) og Per Sandberg (59) ut.

Jan Tore Kjær (50) danset om øyeblikket da han for aller siste gang sto på isen på Jordal Amfi og mottok avskjedsapplaus, mens Trine Haltvik (54) danset også en dans dedisert til mora si. Med en vals til «Tir Na Noir» fikk den tidligere håndballspilleren og partneren Glenn Jørgen Sandaker totalt 23 poeng.

Emosjonell kveld

Flere sterke historier ble i kveld formidlet gjennom dans. Blant annet ble det tårevått for Isabel Raad (25), som danset om et helt spesielt øyeblikk fra barndommen sin.

I en alder av elleve år rømte hun nemlig fra barndomshjemmet sitt, som var preget av rus og vold, for så å sette seg på trappa utenfor hos barnevernet. Raad var tydelig rørt etter dansen, og ble belønnet med 32 poeng av dommerpanelet.

EMOSJONELL: Isabel Raad ble tydelig rørt under dansen. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
EMOSJONELL: Isabel Raad ble tydelig rørt under dansen. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer

Jørgine Massa Vasstrand (30), for mange kjent som «Funkygine», fikk selskap av ektemannen Morten Sundli (29) på parketten. Gjennom dansen fortalte hun om øyeblikket da hun forsto at forholdet deres var verdt å satse på. Hun fikk 37 poeng.

MED EKTEMANNEN: Morten Sundli ble med på parketten. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
MED EKTEMANNEN: Morten Sundli ble med på parketten. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer

Politiker Sandra Borch (31) danset om øyeblikket der hun som trettenåring lå lenge på sykehus i Oslo etter en ryggoperasjon, og lokalsamfunnet i hjembygda hennes i Nord-Norge samlet inn penger slik at hele klassen hennes kunne flys ned til henne på overraskelsesbesøk.

Borch havnet blant de tre kjendisene med færrest stemmer, men slapp akkurat unna danseduell. Hun og dansepartneren fikk 27 poeng.

RUMBA: Sandra Borch danset en rumba der hun fortalte historien om da hun som trettenåring reiste til Oslo for å operere, for så å få overraskelsesbesøk av venninnene sine. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
RUMBA: Sandra Borch danset en rumba der hun fortalte historien om da hun som trettenåring reiste til Oslo for å operere, for så å få overraskelsesbesøk av venninnene sine. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer

Den tidligere svømmeren Aleksander Hetland (36) fortalte historien om da han på et tidspunkt på ungdomsskolen bestemte seg for å slutte med svømming, før mora hans kom på banen og insisterte på å kjøre han til trening. Han endte som kjent opp med å bli verdensmester.

Aleksander Hetland danset jive til «Don't Stop Me Now» av Queen, og fikk totalt 34 poeng av dommerne.

TAKKET MORA: Aleksander Hetland fikk 34 poeng for sin jive, der han fortalte historien om da mora overbeviste ham om at han skulle fortsette å svømme. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
TAKKET MORA: Aleksander Hetland fikk 34 poeng for sin jive, der han fortalte historien om da mora overbeviste ham om at han skulle fortsette å svømme. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer

Christian Strand (39) formidlet øyeblikket da han møtte kona Madeleine for første gang. Dansen ble dedisert til kona, og Strand sikret seg 37 poeng for sin salsa til «Senõrita».

DANSET FOR KONA: Christian Strand dediserte salsaen sin til kona. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
DANSET FOR KONA: Christian Strand dediserte salsaen sin til kona. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer

Blogger Emilie Nereng (23) danset for anledningen med en ny dansepartner, Ivo Havranek (32), da den opprinnelige partneren hennes, Santino Mirenna, måtte utbli fra kveldens sending grunnet forrige ukes skade. Hun formidlet historien om da foreldrene hennes besluttet å skille seg da hun var 18 år gammel.

WIENERVALS: Emilie Nereng og Ivo Havranek danset en følelsesladd wienervals om hvordan førstnevnte opplevde foreldrenes skilsmisse. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
WIENERVALS: Emilie Nereng og Ivo Havranek danset en følelsesladd wienervals om hvordan førstnevnte opplevde foreldrenes skilsmisse. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer

Dansen var tydelig emosjonell for Nereng, men hun ble også belønnet i form av poeng fra dommerne. Totalt sikret Nereng seg hele 36 poeng.

FORELDRENES SKILSMISSE: Kveldens tema i «Skal vi danse» er «et øyeblikk som har betydd mye». Emilie «Voe» Nereng valgte å danse om foreldrenes skilsmisse. Video: TV 2 / Vilde Holta Røssland / Rød Løper Vis mer

Victor Sotberg (28) formidlet øyeblikket da han for første gang kysset en gutt. Til en versjon av Katy Perrys låt «I kissed a girl», der «girl» var byttet ut med «boy», danset Sotberg og dansepartneren Rikke Lund en kraftfull paso doble som sikret dem totalt 31 poeng fra dommerne.

PASO DOBLE: Victor Sotberg fikk 31 poeng i kveld. Foto: TV 2 / NTB Scanpix
PASO DOBLE: Victor Sotberg fikk 31 poeng i kveld. Foto: TV 2 / NTB Scanpix Vis mer

Sotberg startet for øvrig dansen med et hett kyss med en annen mann, til stor jubel fra publikum.

LES OGSÅ: - Gjør endringen etter marerittskade

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer