Ute av rehab for over 20. gang!

Charlie Sheens ekskone Brooke Mueller har skaffet seg besøksrett ovenfor barna.

EKSPAR: Brooke Mueller var tidligere sammen med Charlie Sheen. Foto: All Over Press
EKSPAR: Brooke Mueller var tidligere sammen med Charlie Sheen. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Brooke Mueller (35) - som er kjent fra realityserien «Real Housewives of Beverly Hills» og som eks-kona til skuespilleren Charlie Sheen - har i flere år slitt med alvorlige rusproblemer.

Nå er realitystjernen derimot endelig ferdig med oppholdet på avvenningsklinikken i California. Mueller ble behandlet for alkohol og narkotikamisbruk på klinikken.

36-åringen, som ifølge Contactmusic.com skal ha vært innlagt på rehab over 20 ganger, skal nå være klar for å igjen ta fatt på rollen som mor. Brooke skal allerede ha skaffet seg retten til å besøke sine to tvillingsønner Bob (4) og Max (4) tre ganger i uken.

- Sosialarbeidere fra Los Angeles County of Department of Children and Family Services anbefalte at Brooke skulle få lov til å ha økt besøkelsesrett. Hun kommer til å kunne besøke Bob og Max to ganger i løpet av ukedagene og en gang i helgen, sier en kilde til Radaronline.com.

- Brooke ønsket muligheten til ha med barna på overnattingsbesøk og jobbet hardt for å slippe å bli observert via en monitor. Ønskene ble derimot, på dette tidspunktet, ikke godtatt. Barnevernet følte ikke at hun var klar for å ta vare på barna på egenhånd riktig enda, fortsetter kilden.

HAR OMSORGEN: Denise Richards har fått midlertidig omsorg for Brooke og Charlies to sønner.  Foto: revolutionpix
HAR OMSORGEN: Denise Richards har fått midlertidig omsorg for Brooke og Charlies to sønner. Foto: revolutionpix Vis mer

Mueller mistet omsorgsretten til tvillingene i mai etter at hun tok en overdose av metamfetamin og ble tvangsinnlagt på rehab.

Bob og Max bor for øyeblikket hos en av Charlie Sheens andre ekskoner, Denise Richards, som også har barna Sam (9) og Lola (8) med «Anger Management»-stjernen. Denise skal se på tvillingene som en del av sin egen familie.

LES OGSÅ:  Til rehab for 19. gang!