Ute av rehab - vil at kona sjekker inn

Dean McDermott ber Tori Spelling oppsøke hjelp.

LEVER PÅ EN LØGN: Tori Spelling føler seg ydmyket og fanget av ektemannen. Foto: All Over Press
LEVER PÅ EN LØGN: Tori Spelling føler seg ydmyket og fanget av ektemannen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Rett før jul kom det frem at «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spellings (40) ektemann, Dean McDermott (47), hadde vært utro med den kanadiske kvinnen Emily Goodhand.

Senere ble det kjent at McDermott totalt hadde vært utro med fem forskjellige kvinner de siste årene. Til slutt bestemte Dean seg for å søke hjelp for problemene.

Nylig sjekket McDermott ut fra behandlingshjemmet, men allerede kommer han med en oppfordring til sin berømte kone. Nå vil nemlig Dean at Tori skal få hjelp for shoppingavhengighet.

- Dean har bedt Tori om å søke hjelp for shoppingavhengigheten sin, noe som setter enda mer press på familien. Toris følelser rundt situasjonen er ute av kontroll, sier en kilde til Radaronline.com.

KNUST: Tori skal være knust etter Deans utroskap og kilder hevder at realitystjernen aldri vil stole på ektemannen igjen. Foto: FameFlynet
KNUST: Tori skal være knust etter Deans utroskap og kilder hevder at realitystjernen aldri vil stole på ektemannen igjen. Foto: FameFlynet Vis mer

- Hun går gjennom perioder der situasjonen føles ok, men så kommer det dager hvor alt føles galt og hun kjøper ting som familien helt enkelt ikke trenger, fortsetter kilden.

Ifølge nettsiden er Dean McDermott veldig bekymret for familiens økonomi og for hvordan de skal få budsjettet til å gå opp.

- Det finnes netter hvor Dean ikke sover fordi han er så bekymret for hvordan de skal betale alle regningene. Tori ønsker å hjelpe til, men klager over at hun har så liten tid på grunn av parets fire barn, sier kilden.

Familiens økonomi har vært anstrengt etter at nyheten om utroskapsskandalen slapp ut. En eventuell skilsmisse ville ruinert Tori Spelling.

- Tori har innrømmet at hun ville skille seg fra Dean, men hun er redd hun skal gå konkurs, har en kilde tidligere uttalt til Radaronline.com.

LES OGSÅ:   Utroskapen bringer mor og datter sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer