Ute av rehab - kjøpte partyhus

Filmstjernen Zach Efron flytter rett fra rehab til Justin Biebers tidligere feststed.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere «High School Musical»-stjernen Zac Efron (25) har i det skjulte slitt med rusproblemer.

For fem måneder siden la han seg inn til avvenning og gjennomførte et avrusningprogram, meldte flere amerikanske nettsteder denne uken.

SEX-SYMBOL: Zac Efron har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy menn Foto: Fame Flynet
SEX-SYMBOL: Zac Efron har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy menn Foto: Fame Flynet Vis mer

- Nå er han er frisk, glad og edru. Det er jobben som står i fokus, sier en kilde til E! News, som var de første til å omtale saken.

Men det skal ikke bare være alkohol kjekkasen har blitt behandlet for. Ifølge TMZ.com var det kokain som var hans største problem.

Nå er derimot Zac nykter og tilbake i Los Angeles. Som en liten gave til seg selv valgte Efron å kjøpe et nytt hus.

Valget av hus og lokasjon kunne derimot vært bedre for en tidligere rusavhengig. Huset, som skuespilleren bladde opp rundt 25 millioner kroner for, har tidligere vært festhuset til R'n'B-stjernen Sean Kingston (23).

Kingston, skal ifølge nettsiden kun ha leid huset, men pleide likevel å arrangere noen helt sinnsyke fester med blant andre Justin Bieber (19), Chris Brown (24), Rihanna (25) og Soulja Boy (23) på gjestelisten.

VILLE FESTER: Sean Kingston skal ha arrangert ekstreme fester i det nye huset til filmstjernen Zac Efron. Foto: All Over Press
VILLE FESTER: Sean Kingston skal ha arrangert ekstreme fester i det nye huset til filmstjernen Zac Efron. Foto: All Over Press Vis mer

Ifølge kilder var Seans fester så ville at gjestene måtte signere en taushetsavtale, før de senere ble fotografert mens de holdt opp den samme avtalen. Dette måtte gjestene gjøre før de kunne tre inn over dørstokken.

For Zach sin del, som muligens kjemper for å holde seg nykter, får vi håpe at huset ikke er hjemsøkt av gamle festspøkelser som frister skuespilleren.

LES OGSÅ:  - Brudd for stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer