«Paradise Hotel»:

Ute av «Paradise Hotel» etter kollaps

Pierre Louis dukker ikke opp i TV3-serien.

IKKE TIL MEXICO: Svenske Pierre Louis Olsson har tidligere vært med i «Paradise Hotel», og skulle egentlig returnere i år. Slik blir det ikke. Foto: Se og Hør
IKKE TIL MEXICO: Svenske Pierre Louis Olsson har tidligere vært med i «Paradise Hotel», og skulle egentlig returnere i år. Slik blir det ikke. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MEXICO / OSLO (Se og Hør): Forrige uke gikk det dårlig for svenske Pierre Louis Olsson (23), da han skulle ta flyet til Mexico og en ny sesong av «Paradise Hotel» på TV3. I år har flere meritterte deltakere sagt ja til å være med, og svensken skulle egentlig være en av flere potensielle deltakere som kunne komme inn på hotellet - atter en gang.

Slik blir det imidlertid ikke. Olsson ble etter en kollaps fraktet ut av flyetfør det lettet på Gardermoen, og ble innlagt på sykehus i Oslo.

Han kastet opp og ble fraktet av flyet. Allerede den gang kunne kanalen fortelle at det ville få store konsekvenser for produksjonen, som er en av MTGs største og dyreste.

Nå er det kjent at 23-åringen ikke kommer til å reise ned til Mexico i det hele tatt.

Blir ikke med

Det bekrefter programmets pressekontakt, Andreas Framnes, overfor Dagbladet.

- Vet dessverre ikke stort mer enn at han ble syk. Nå går det imidlertid bedre med ham, men han kommer ikke til å bli med de andre syv legendene inn på hotellet. Logistikken lot seg dessverre ikke gjøre. Vi kommer ikke til å finne en erstatter, sier han.

VANT: Pierre Louis Olsson, her med medvinner Martine Sjøhaug, dukker ikke opp på Paradise Hotel til våren. Det bekrefter TV3 overfor Dagbladet. Foto: Se og Hør
VANT: Pierre Louis Olsson, her med medvinner Martine Sjøhaug, dukker ikke opp på Paradise Hotel til våren. Det bekrefter TV3 overfor Dagbladet. Foto: Se og Hør Vis mer

Olsson stakk sammen med Martine Sjøhaug av med seieren i programmet i 2015, og har ved flere anledninger sagt at han gledet seg til å returnere. TV3 har kjørt en avstemning på hvem av de gamle deltakerne som skal komme med i den nye sesongen.

Nå som Olsson er ute av dansen, vil det si at de resterende seks heller får sjansen. Serien spilles i disse dager inn i Mexico, og det blir derfor vanskelig å få den svenske realitydeltakeren på plass nå.

Overfor Se og Hør kunne Olsson tidligere denne uka fortelle at det går bra med ham.

- Det går helt fint med meg. Det var ren uflaks, og jeg fikk problemer meg magen. Men jeg er «all good», sa han.

Martine Sjøhaug og Pierre Louis Olsson vant Paradise Hotel 2015 og kjærligheten. Intervjues av Se & Hør i etterkant av finalen for å se tilbake på opplevelsen inne på hotellet. Vis mer

Skulle blitt gjenforent med eksen

I november kunne Se og Hør avsløre at flere tidligere «Paradise Hotel»-deltakere er aktuelle for å gjøre comeback i den tiende sesongen av TV3s populære realityserie.

Og i desember kunne kanalen bekrefte at flere tidligere deltakere gjør comeback i den kommende sesongen, blant andre Isabel Raad, ekskjæresten til Olsson.

Raad og svensken Olsson ble i 2015 et par etter at de begge deltok i TV3-serien «Paradise Hotel». I februar, to år seinere, tok imidlertid forholdet slutt. Det skrev Raad på sin blogg.

«Den største forandringen i livet mitt nå er at jeg er singel. Pierre og jeg har valgt å gå fra hverandre. Det kommer nok som et sjokk for de fleste, men det er nå slik det har blitt.»

Olsson bekreftet bruddet, og fortalte at det var en vanskelig tid.

- Det er veldig vanskelig, og det gikk ikke som vi ønsket, men jeg elsker fortsatt Isabel. Hun er en bra dame som har lært meg veldig mye gjennom vår tid.

Begge kunne potensielt sett ha møtt hverandre i Mexico igjen, men slik blir det altså ikke denne gangen. Olsson holder seg hjemme som følge av hendelsen på flyet.

23-åringen har også vært med i den svenske utgaven av «Paradise Hotel».

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer