«Paradise Hotel» 2017:

Ute av «Paradise Hotel»: - Var ikke så lett som jeg trodde

Jentene valgte å sende hjem Jonas Andersen. 

- GIKK LITT FOR RASKT: En av årets «Paradise Hotel»-deltagere, Jonas Andersen, snakker ut om bruddet med tidligere deltager Iselin Michelsen. Video: Lise Rafaelsen / RedFilm Vis mer

(Seoghør.no): I kveld er det Tromsø-gutten Jonas Andersen (22) som blir sendt hjem i reality-serien «Paradise Hotel».

Etter at jentene ga en fredning til Marcus Borger (22) og samtidig låste Petter Sjurseth Berg (22) til Andrea Sveinsdottir (21), måtte de sende en av guttene hjem fra hotellet i Mexico.

Valget havnet til slutt på Jonas, og han viste stor forståelse for jentenes valg.

- Noen må jo dra. Jeg forstår jo at det er vanskelig for dere å bli satt i en sånn posisjon. Jeg tar det ikke personlig i det hele tatt. Det går fint, sier Jonas til jentene i episoden.

Saken fortsetter nedenfor.

REISTE HJEM: Jentene ga et dødninghode til Jonas, som sendte han ut av reality-konkurransen. Foto: TV3
REISTE HJEM: Jentene ga et dødninghode til Jonas, som sendte han ut av reality-konkurransen. Foto: TV3 Vis mer

Videre forteller han at han synes det var kjedelig å ryke ut av TV3-konkurransen allerede den første uka.

- Det er jo surt. Mange sier at «Paradise» virker så lett, men det er ikke lett som jeg trodde. Vi var jo ti gutter, så jeg er småfornøyd med at jeg ikke var den første som røk, sier han.

- Ble fort knyttet til folkene

Overfor Seoghør.no sier Andersen at det var mange faktorer som gjorde at det ble leit å måtte reise hjem til Norge igjen.

- Når man reiser så langt er det kjipt å ryke første uka. Det er alltid kjipt. Nå som man ser det på TV i ettertid virker det som man bare er der i noen timer, men man er jo borte veldig lenge - også før vi sjekket inn på selve hotellet. Så man føler jo at man er der mye lenger, og blir derfor fort knyttet til folkene som er med. Så det er klart at det er kjedelig, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

FORSTÅR DE HVERANDRE?: Petter er fra vestkant-Oslo og Jonas er fra Bodø. Hvem er best til å skjønne slang og lokale uttrykk? Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Den ferske reality-stjernen mener at han ikke hadde hatt noen god sjanse videre i konkurransen, uansett om noen andre hadde blitt sendt hjem i kveld.

- Altså, i den situasjonen jeg sto i, følte jeg egentlig at det bare var spørsmål om tid før jeg gikk ut. Den eneste muligheten hadde vært å få en fredning, men Marcus stråler jo og er en supergodt likt person. Petter og Andrea ble jo låst, noe som tydeligvis var avtalt fra dag én, så der var jo sjansen dårlig. Hadde jeg overlevd i kveld, ser jeg ikke så mange muligheter til å overleve morgendagen uansett, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

Selv om 22-åringens tid på luksushotellet ble kortvarig, rakk han å oppleve flere minneverdige opplevelser.

- Det er vanskelig å plukke ut en enkelthendelse, for hele opplevelsen med «Paradise» var fantastisk, alt fra den ekstremt lange reisen til Mexico, helt til de sykt morsomme festene på hotellet. Jeg angrer ikke ett sekund, selv om jeg røk ut tidlig, sier han.

Kjærligheten brast

Andersen rakk å smake litt på livet i rampelyset en stund før han ble annonsert som en av årets «Paradise»-deltakere.

I starten av februar ble det nemlig kjent at han hadde funnet lykken med tidligere «Paradise Hotel»-deltaker, Iselin Michelsen (26).

Forholdet tok for øvrig slutt etter kun én måned.

- Vi passet vel ikke så godt sammen som vi trodde i begynnelsen, men vi er fremdeles venner, så alt er greit, sa han til Seoghør.no tidligere denne måneden.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokken 22.30.

LES OGSÅ: Skylder på en ting etter Paradise-exiten