«Paradise Hotel» 2018:

Ute av «Paradise Hotel»: - Jeg ville lage fullstendig kaos

Det ble et kortvarig opphold på luksushotellet for 25-åringen.

RØK UT: Aurora Gude og Marius Pettersen gjester denne ukas «Pærra-preik», og oppsummer torsdagens parseremoni. Aurora avslører også hvem hun helst skulle sett forlate hotellet. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/RYwcO6yeRkw Vis mer

(Se og Hør): I går var det Julie Grindbakken (21) som sjekket ut av «Paradise Hotel», og i kveld var det nok en hotellgjest som måtte pakke kofferten.

For kun to dager siden sjekket kokken Aljoscha Nikolai Behsen (25) inn på skandalehotellet med en brak. 25-åringen er opprinnelig fra Mo i Rana, men har bodd i Trondheim i flere år.

Selv om han sjarmerte de andre deltakerne med sin bråkjekke tilnærming og sine ferdigheter innen rap, klarte han likevel ikke å redde seg under parseremonien.

PÆRRA-PREIK: Aurora Gude og Marius Pettersen gjester denne ukas «Pærra-preik», og oppsummerer nok en fengslende uke i paradis. De er begge glad i samme dame, og forteller om ubehageligheter utenfor hotellets murer. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Vis mer

Under hele torsdagens episode prøvde han hardt å vinne tilliten til nykommeren Charlotte Helm (21), men hun valgte å stå videre med partneren Anders Risborg (21).

- Det er lett å være etterpåklok, men det er ikke så mye annet jeg kunne ha gjort. Jeg synes jo ikke at Charlotte tok et veldig smart taktisk valg, men jeg forstår jo selvsagt at hun ville stå med partneren sin, sier Behsen til Se og Hør.

Han legger ikke skjul på at det han gjerne skulle ha blitt værende på hotellet.

- Det er et spill, men det var selvsagt kjipt å bli sesongens mest ubetydelige deltaker, sier han lattermildt.

Saken fortsetter nedenfor.

- Mye mer å gi

Da 25-åringen sjekket inn på tirsdag, sa han selvsikkert at han ønsket å lage drama og splittelser i gruppa.

Han erkjenner derfor at det er leit å miste sjansen til å vise ordentlig hvem han er.

- Jeg føler at jeg har så utrolig mye mer å gi. Jeg ville bare få muligheten til å få en makt, slik at jeg kunne lage fullstendig kaos. Jeg hadde stått for så mye drama, sier Behsen.

Å komme inn i en gruppe der de fleste allerede er etablert i sine allianser, var heller ikke enkelt, forklarer han.

- Det er ikke noen tvil om at det er vanskelig å komme inn så sent på hotellet. Det var allerede mange sterke par, som selvsagt ikke ønsket å bytte ut partnerne sine. Men det er ingen sure miner fra min side, jeg er bare kjempeglad for at jeg fikk muligheten til å være med.

Saken fortsetter nedenfor.

SATT UT: Kristian Jarland forklarer hva han tenkte da «Paradise«-venninna Karoline Antonsen kledde seg naken for å overraske han. Se hele «Pærra-preik» her: https://youtu.be/qFX7hHQP8Oo Vis mer

Ble syk

Denne uken har altså vært preget av at nye deltakere har sjekket inn, og at andre har sjekket ut.

Da Julie Grindbakken onsdag måtte forlate hotellet, ble det en tårevåt avskjed med sine realitykolleger. Overfor Se og Hør avslørte hun imidlertid at hun var klar over utfallet på forhånd.

- Jeg var ganske sikker på at det var jeg som kom til å ryke. Jeg var innstilt på det, men likevel prøvde jeg å snakke med de jeg kunne før valget ble tatt, sa hun.

Etter å ha tatt en rekke upopulære valg inne på hotellet, fikk hun mye tyn fra flere av de andre deltakerne. Dette førte til mye stress for 21-åringen, noe som tæret på helsa hennes.

Under oppholdet ble hun ført ut av hotellet og måtte på legevakt.

- Det var veldig tøft å være på hotellet da alle var sinte på meg. Jeg måtte gå på tre forskjellige antibiotikakurer under oppholdet, og i tillegg få vitaminsprøyte. Årsaken var rett og slett at jeg var så sliten. Jeg stresset jo så mye der inne, sa hun til Se og Hør.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: Avslører helseproblemer etter «Paradise Hotel»-exit