«Norges nye megahit»:

Ute av «Norges nye megahit»

Nok en deltaker måtte forlate musikkonkurransen.

RØK UT: En ny deltaker måtte forlate ‹Norges nye megahit». Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Lørdag var det endelig duket for nok en kveld med «Norges nye megahit» på TV.

I TV 2s nye lørdagssatsing skal seks kjendiser forsøke seg på å lage en hit, sammen med erfarne utøvere og produsenter.

KRITIKK: Oskar Westerlin er tydelig misfornøyd med terninkastet han fikk av Dagbladets anmelder under «Norges nye Megahit». Video: TV2 Vis mer

En deltaker stemmes ut hver lørdag av seerne og dommere - for å gi plass til en ny deltaker. Forrige lørdag var det influenser Caroline Berg Eriksen som måtte takke for seg, og dermed gi plass til en annen influenser - Martine Lunde.

Hun skal, sammen med Abubakar «Abu» Hussain (34), Helene Olafsen (31), Maria Stavang (26), Oskar Westerlin (23) og Einar Nilsson (57), framføre sine nye låter foran strenge dommere og TV-seere.

Etter alle kjendisene hadde vist fram sangene sine, var det Stavang som lå øverst på dommernes poengliste med hele 30 poeng - full pott. Nederst på listen havnet Hussain og Lunde - begge med 18 poeng.

Det er imidlertid ikke dommerne som har siste ord, og når seernes stemmer var lagt til ble det til det til slutt Einar Nilsson som måtte takke for seg.

GAMMEL KJENNING: For den observante seer, la man merke til en tidligere kjenning blant publikum da Abu Hussain sang sin låt under premieren av «Norges nye megahit». Video: Rød Løper Vis mer

Sluttresultatet, med dommerpoeng og seerstemmer, viste nok en gang Olafsen på topp, mens Hussain tok andreplassen.

Neste uke blir komiker og TV-profil Truls Svendsen en av deltakerne som skal konkurrere om å lage Norges nye hit.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer