«Norges nye megahit»

Ute av «Norges nye megahit»

Nok en deltaker måtte forlate musikkonkurransen.

KRITIKK: Oskar Westerlin er tydelig misfornøyd med terninkastet han fikk av Dagbladets anmelder under «Norges nye Megahit». Video: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uka har TV-profil og tidligere snowboardkjører Helene Olafsen gått rett til topps på Spotifys norske topp 50-liste med låta «Ludvig Daae».

I TV 2-programmet «Norges nye megahit» skal seks kjendiser forsøke seg på å lage en hit, sammen med erfarne utøvere og produsenter.

GAMMEL KJENNING: For den observante seer, la man merke til en tidligere kjenning blant publikum da Abu Hussain sang sin låt under premieren av «Norges nye megahit». Video: Rød Løper Vis mer

En deltaker stemmes ut hver lørdag av seerne og dommere - for å gi plass til en ny deltaker. I første program forrige lørdag måtte Odd-Magnus Williamson forlate konkurransen, og gi plassen sin til TikTok-stjerna Oscar Westerlin.

RYKER: Det var Odd Magnus Williamson som røk ut av den første episoden av «Norges nye megahit». Video: TV2 Vis mer

Lørdag kveld måtte nok en deltaker legge artistdrømmen på hylla - denne gangen ble det influenser Caroline Berg Eriksen.

Neste uke blir TV-profil Martine Lunde en av deltakerne.

LES OGSÅ: Overrasket på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer