«Kompani Lauritzen»:

Ute av «Kompani»: - Legene var så tydelige

Nok en deltaker måtte forlate «Kompani Lauritzen» denne uken.

DIMMEKAMP: Emilie Stordalen og Emilie Nereng møttes lørdag til dimmekamp i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz/TV 2
DIMMEKAMP: Emilie Stordalen og Emilie Nereng møttes lørdag til dimmekamp i «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer
Publisert

- Jeg tror det er veldig sannsynlig at jeg er på vei hjem nå snart altså, med de ørene mine. Sånn er det, sa «Kompani Lauritzen»-deltaker Emilie Stordalen (30) i starten av lørdagens episode.

Lite visste trolig hotellarvingen og prosjektlederen i Nordic Choice Hotels at hun faktisk måtte legge militærkarrieren på hylla i samme episode.

Under øvelsen «Svøm og dykk» gikk det nemlig galt for Stordalen tidligere i sesongen, og mens hun ga alt i øvelsen, endte det hele med sprukket trommehinne på begge ørene.

Tidligere denne uken måtte hun derfor stå over en vannøvelse, noe hun også måtte lørdag kveld.

TÅREVÅTT: Emilie Stordalen sprakk nylig begge trommehinnene i «Kompani Lauritzen», noe som fører til at hun ikke kan delta i en av oppgavene. Dette tar hun tungt. Video: TV 2 Vis mer

- Riktig utfall

Det var derfor minimalt med poeng å hente for 30-åringen, som møtte influenser Emilie Nereng (26) i dimmekamp. Sistnevnte tok hjem seieren, som altså betyr at hotellarvingen måtte takke for seg.

VIDERE: Mens Nereng gikk videre, måtte Stordalen forlate programmet. Sistnevnte mener utfallet var helt riktig. Foto: Matti Bernitz/TV 2
VIDERE: Mens Nereng gikk videre, måtte Stordalen forlate programmet. Sistnevnte mener utfallet var helt riktig. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

- Det var synd å måtte reise hjem fra gjengen i «Kompani Lauritzen», men når legene var så tydelige i sin sak var utfallet helt riktig, sier Stordalen i en uttalelse etter exiten, og fortsetter:

- Tiden på kasernen og i felt var både fin og lærerik, og nå gleder jeg meg til å heie resten av gjengen videre.

Se og Hør har vært i kontakt med Emilie Stordalen, som ikke ønsker å kommentere exiten ytterligere.

Da hun pådro seg skade i ørene slet hun med balansen og hadde store hodesmerter. På Instagram har hun tidligere forklart at hun hadde mye vondt.

«Etter trommehinnene røk inne på «Kompani» hadde jeg mye vondt og var generelt litt nede. Derfor betydde dagene etterpå litt ekstra mye å få til», skrev hun blant annet på Instagram.

Smerter

Da hun denne uken gjestet «God Morgen Norge», lettet Stordalen ytterligere på sløret om øreskaden hun pådro seg under deltakelsen.

- Det betydde mye for meg fordi jeg hadde sprukket trommehinnen et par dager før og hadde så vondt. Jeg sov så dårlig. Jeg prøvde å ikke vise det, men det var ikke noe digg å ta begge (trommehinnene journ.anm) samtidig, sa hun blant annet i programmet.

Stordalen ble utnevnt til korporal forrige lørdag, ei uke før hun røk ut av programmet.

«KOMPANI LAURITZEN»: Deltakerne får enn innføring i hvordan de best mulig kan lage sin egen kamuflasje. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg dumpet «Farmen kjendis»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer