«Farmen» 2022:

Ute av «Farmen»: - Overrasket

Nok en deltaker måtte forlate TV 2-gården.

TRIST AVSKJED: Det blir tårevått når Lasse taper tvekampen sin, og ryker ut av «Farmen 2022». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld måtte nok en «Farmen»-deltaker pakke snippsekken og forlate Li gård og Stange.

Denne gangen var det Lasse Fredheim (26) som trakk det korteste strået. Han ble valgt som andrekjempe av Hashar Aziz (34), og måtte takke for seg etter å ha tapt mot Aziz i melkespann.

- Det er bittert

Grenen går ut på å holde to melkespann med strake armer og rett kropp lengst mulig, uten å berøre to stolper under spannene.

Etter fire minutter fikk Fredheim beskjed fra programleder Niklas Baarli om at han hadde kommet borti den ene stolpen med spannet. Dermed var han ute av konkurransen.

ROMANSE: Det tok ikke lange tiden før deltakerne på årets Farmen kunne avsløre de første Farmen-flørtene. Video: TV 2 / Klaus Fjellro. Vis mer

- Det sekundet Niklas sa det, så ble jeg litt overrasket. Jeg merka ikke selv at bøtten var nedi, forteller 26-åringen kort tid etter den intense duellen i søndagens episode.

- Det er bittert å ryke i uke to, samtidig så har jeg fått en veldig fin opplevelse. Jeg sitter egentlig mest igjen med en takknemlighet, men jeg er ikke ekstremt skuffa, innrømmer han.

På to uker har Fredheim allerede rukket å danne flere gode vennskap.

- Jeg kommer til å savne Andrea, pastoren og resten av menneskene på gården. Og det bekymringsløse livet hvor du kan våkne opp uten vekkerklokke, gå og stelle dyrene og sette i gang med ukesoppdrag.

TÅREVÅTT: Flere måtte ta til tårene etter årets første tvekamp i Farmen 2022. Video: TV 2 / Klaus Fjellro. Vis mer

Nå venter sidekonkurransen «Torpet» for kommunikasjonsrådgiveren fra Haugesund.

- Elsker å sjarmere folk

26-åringen ble raskt en populær mann inne på gården. Da Se og Hør tok en prat med Fredheim før innflyttingen på Li gård, kunne han fortelle at han liker å «flørte og sjarmere».

- Jeg liker å sjarmere folk og la de få et godt inntrykk av meg. Jeg er fanatisk opptatt av at folk skal like meg. Jeg liker å ha et positivt «mindset» og snakke godt om folk, sa Fredheim den gang.

Han er imidlertid singel på tredje året.

- Det er fordi jeg er veldig god på å flørte med folk, men veldig dårlig på å ta det et steg videre. Så det er ikke tilfeldig at jeg er singel, det tror jeg ikke.

SPENTE: Det er duket for årets sesong av «Farmen» 2022, og vi har tatt en prat med alle de 14 spente deltakerne. Video: Luna Lea. Reporter: Bjørn Ekker Vis mer

Det var også en av grunnene til at det passet å flytte hundre år tilbake i tid, kan han fortelle.

- Jeg meldte meg på og tenkte at i år har jeg ingen forpliktelser. Jeg er singel og 26 år, og er det ett år jeg kan stikke hundre år tilbake i tid og «gi litt f» i det moderne liv, så er det nå.

LES OGSÅ: Gråt under innspillingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer