Thorvald Nyquist:

Ute av «Farmen»: - Ufortjent godt fremstilt

Thorvald Nyquist brast i gråt etter exiten, og avslører at flere opptak måtte gjøres på nytt etter den tårevåte seansen.

SEKUNDSTRID: «Farmen»-deltakerne ble vitne til en voldsomt jevn duell da Thorvald og Kåre møttes til den siste tvekampen før finaleuka. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert

Det er klart for den store finaleuka i «Farmen». Søndag gikk nemlig høstens siste tvekamp av stabelen, og der måtte eiendomsadvokat Thorvald Nyquist (51) til slutt gi tapt mot en av sine gode venner, Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy (36) - i øvelsen slegge.

- Jeg tror det var den tøffeste kampen i år. Min plan var at jeg skulle kjøre mitt tempo. Og så har man sett tidligere at man treffer feil på naglene, og så hopper én av. Da er kampen over. Så jeg tok det rolig og håpet han skulle gjøre en feil, og heller satse alt om det ikke skjedde og jeg lå bak. Og det var akkurat det jeg gjorde, forteller Nyquist til Se og Hør.

Brast i gråt

Tre nagler inne i tvekampen var Bjøringsøy godt i føringa.

- Han lå vel en halv eller én foran meg, så jeg måtte gi bånn gass. Og jeg tok ham ganske godt igjen mot slutten. Da han begynte på sin siste hadde jeg mitt siste slag på min nest siste. Det ble veldig jevnt, han ropte «ferdig» da jeg skulle ta mitt siste slag, sier den hjemsendte «Farmen»-deltakeren.

Etterpå tok følelsene fullstendig over, erkjenner han.

- Ja, jeg ble veldig følelseslada. Jeg tror vi tok ti-femten opptak med Mads (Hansen, 37, programleder, journ. anm.) før vi fant noe som kunne brukes. Jeg gråt og gråt. Jeg er jo et følelsesmenneske, jeg gråter av ingenting, medgir 51åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.