«Farmen» 2020:

Ute av «Farmen»: - Sykt å være så kynisk

Karianne Vilde Wølner ble slått ut av bestevenninna si på «Farmen». Hun har lite til overs for storbonden som valgte henne til førstekjempe.

UTE AV FARMEN: Karianne og Karianne Vilde har blitt bestevenner inne på Farmen. Derfor er det ekstra kjipt når de må kjempe mot hverandre i denne ukens tvekamp. Vis mer
Publisert

Følelsene har virkelig fått kjørt seg den siste uken på «Farmen», etter at Karianne Vilde Wølner (26) og Sindre Nyeng (23) havnet litt på kanten med hverandre.

De to har tidligere vært åpne om et svært nært vennskap, som vokste fram på gården, og det ble derfor sårt da det kom fram at de kanskje ikke hadde spilte med helt åpne kort overfor hverandre likevel.

Men den følelsesmessige berg-og-dalbanen skulle ikke stoppe der. Tidligere denne uken viste storbonde Inger Cecilie Grønnerød (47) at hun kjører beinhardt på for å få konkurrentene ut av gården en etter en, og valgte derfor nettopp Wølner som førstekjempe.

KUNNSKAP: Karianne Vilde Wølner og Karianne Kopperstad fikk testet kunnskapen sin i søndagens tvekamp. Sistnevnte gikk seierende fra det. Foto: Alex Iversen / TV2
KUNNSKAP: Karianne Vilde Wølner og Karianne Kopperstad fikk testet kunnskapen sin i søndagens tvekamp. Sistnevnte gikk seierende fra det. Foto: Alex Iversen / TV2 Vis mer

- Var forberedt

Dessverre for sistnevnte var det såpass få jenter igjen på gården at hun måtte møte bestevenninna si, Karianne Kopperstad (28), til tvekamp i kunnskap.

Kopperstad fikk velge greinen de skulle møtes i, og gikk seirende ut av kampen. Det betyr at Wølner måtte pakke sakene og forlate gården umiddelbart.

Man hadde kanskje sett for seg at tårene skulle trille da de to Karianne-ne måtte ta farvel med hverandre, men den gang ei.

GODE VENNER: Karianne Vilde og Karianne fikk sju uker sammen på tv-gården, og har beholdt vennskapet også på utsida. Foto: Alex Iversen / TV 2
GODE VENNER: Karianne Vilde og Karianne fikk sju uker sammen på tv-gården, og har beholdt vennskapet også på utsida. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg var veldig forberedt på at jeg skulle ryke mot henne, sier Wølner, og fortsetter:

- Men jeg sier til henne at jeg tar en for laget, at jeg skal ryke, men at jeg skal kjempe meg inn igjen gjennom «Torpet». Så jeg tok det helt med ro.

Se og Hør kan naturligvis ikke avsløre på nåværende tidspunkt hvordan «Farmens» sidekonkurranse, «Torpet», ender.

- Kynisk

Valget storbonde Inger Cecilie Grønnerøds tok angående førstekjempe har ikke drammensjenta særlig mye til overs for. Snarere tvert imot.

ANTIBAC: Kaffe og antibac kan bli karsk, ifølge «Farmen»-deltaker Karianne Vilde Wølner. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Jeg synes det er sykt at hun kan være så kynisk med måten hun spiller på. Hvis hun hadde vært her nå hadde jeg sagt at hun har ødelagt mye for seg selv, og at det hadde vært bedre hvis hun var oppegående, ærlig og hadde stått opp for seg selv. Hun sa til oss at guttene hadde tvunget henne til å velge jentekamp, men hun må stå opp for seg selv.

Ifølge Wølner har det kommet fram på bordet at Grønnerød skal ha spilt mer enn hun har gitt uttrykk for. Sistnevnte avslørte nemlig til Se og Hør allerede før hun reiste inn på gården at hun skulle holde yrket sitt som hestebonde hemmelig. Ifølge 26-åringen skal Grønnerød ha spilt mer enn som så.

- Jeg tviler på at hun kommer til å legge seg flat, men jeg skal like å se det. Hvis hun legger seg flat skal jeg la det ligge, og kommer ikke til å bære nag, sier Wølner.

- Lykke til

Hun påpeker imidlertid at hun ikke kommer til å være den som slår først på tråden for å snakke ut - og det forteller Grønnerød at heller ikke hun kommer til å gjøre.

PUPPER I MONITOR: Årets «Farmen» har skapt mange overskrifter allerede, og nå har også folk hengt seg opp i hva Karianne Vilde har på seg mens hun er på gården. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Jeg synes egentlig litt synd på Karianne Vilde. Hun har en veldig umoden måte å opptre på når livet butter - selv i spill, mener Grønnerød.

Hun sier videre at Wølner bør feie for egen dør i stede for å lyve om andre.

- Hvis hun hadde betydning for meg, kunne jeg kanskje invitert til dialog. Det har hun imidlertid ikke etter alt det stygge hun har kalt meg i diverse medier. Hun må ha lykke til videre i livet, sier Grønnerød avslutningsvis.

DRAMATISK: Da Inger Cecilie fikk to store tømmerstokker over seg, var det beinet det gikk hardest utover. Video: Privat. Reporter: Henriette Eilertsen. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør. Vis mer

LES OGSÅ: I ekstase: - Alt er mulig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer