«Farmen» 2020:

Ute av «Farmen»: - Sykt å være så kynisk

Karianne Vilde Wølner ble slått ut av bestevenninna si på «Farmen». Hun har lite til overs for storbonden som valgte henne til førstekjempe.

UTE AV FARMEN: Karianne og Karianne Vilde har blitt bestevenner inne på Farmen. Derfor er det ekstra kjipt når de må kjempe mot hverandre i denne ukens tvekamp. Vis mer
Publisert

Følelsene har virkelig fått kjørt seg den siste uken på «Farmen», etter at Karianne Vilde Wølner (26) og Sindre Nyeng (23) havnet litt på kanten med hverandre.

De to har tidligere vært åpne om et svært nært vennskap, som vokste fram på gården, og det ble derfor sårt da det kom fram at de kanskje ikke hadde spilte med helt åpne kort overfor hverandre likevel.

Men den følelsesmessige berg-og-dalbanen skulle ikke stoppe der. Tidligere denne uken viste storbonde Inger Cecilie Grønnerød (47) at hun kjører beinhardt på for å få konkurrentene ut av gården en etter en, og valgte derfor nettopp Wølner som førstekjempe.

- Var forberedt

Dessverre for sistnevnte var det såpass få jenter igjen på gården at hun måtte møte bestevenninna si, Karianne Kopperstad (28), til tvekamp i kunnskap.

Kopperstad fikk velge greinen de skulle møtes i, og gikk seirende ut av kampen. Det betyr at Wølner måtte pakke sakene og forlate gården umiddelbart.

Man hadde kanskje sett for seg at tårene skulle trille da de to Karianne-ne måtte ta farvel med hverandre, men den gang ei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer