«Farmen» 2020:

Ute av «Farmen»: - Lite imøtekommende

Marianne Lambersøy fikk ikke bli værende på «Farmen». Dette synes hun om tiden på gården.

UTFORDRER: Tre utfordrerer fikk komme inn på «Farmen», men kun to fikk bli igjen. Dette angrer utsendte Marianne Lamberøy på. Video: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg visste at det skulle bli vanskelig, og hadde egentlig sagt nei til å være utfordrer, men så ble jeg jo overtalt da, forteller Marianne Lambersøy (48) til Se og Hør.

Tidligere denne uka kom hun inn på «Farmen» som utfordrer sammen med Asle Kirkevoll (63) og Per Gundvald Haugen (45), den utsatte rollen hvor bare to av dem fikk bli værende på gården.

Mens Kirkevoll ble valgt av de opprinnelige deltakerne til å få bli på gården, måtte Lambersøy og Haugen konkurrere i melkespannholding om den siste plassen.

Hvem av dem som skulle få bli lå altså bare i deres egne hender, bokstavelig talt, men etter en intens konkurranse måtte 48-åringen se seg slått av Haugen på målstreken.

UTFORDRERE: Asle, Marianne og Per kom inn på gården etter fire uker. De to mennene fikk begge bli på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
UTFORDRERE: Asle, Marianne og Per kom inn på gården etter fire uker. De to mennene fikk begge bli på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Kjente litt på det

På tampen av utslagskonkurransen ser man Lambersøy sette melkespannene fra seg, og nå forteller utfordreren til Se og Hør at hun antar at hun kunne ha stått lenger.

GA SEG: I dette øyeblikket setter Marianne fra seg bøttene. Hun forteller at hun kunne stått lenger. Foto: Alex Iversen / TV 2
GA SEG: I dette øyeblikket setter Marianne fra seg bøttene. Hun forteller at hun kunne stått lenger. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- For noen personligheter tar det lengre tid å bygge relasjoner, og sånn er det for meg. Jeg var forberedt på at de ikke ville ha meg der inne, forteller hun.

Underveis i kampen hører man de andre deltakerne heie åpenlyst mer på Haugen enn 48-åringen. Selv mener sistnevnte at det ikke påvirket hvor lenge hun sto at de andre deltakerne ikke ønsket å beholde henne.

STERK PERSONLIGHET: Marianne forteller at hun skjønte raskt at de andre deltakerne ikke ønsket å ha henne på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
STERK PERSONLIGHET: Marianne forteller at hun skjønte raskt at de andre deltakerne ikke ønsket å ha henne på gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Det har mindre å si enn man kanskje tenker. Det var overraskende å høre hvordan de holdt på mens de satt der. Jeg er lærer, og det er akkurat sånn, hvor man heier på bare en part, vi prøver å unngå for enhver pris. Det er skikkelig ukult, også når man er voksen. Det er lite empatisk gjort, mener hun.

- Den kjente jeg jo litt på, men jeg hadde sett for meg på forhånd at mine dager var talte, og så håpet jeg jo at jeg skulle få muligheten til å reise inn på «Torpet», legger hun til.

«FARMEN»: Da det ble avgjort hvem av Wiktoria Rønning og Karianne Vilde Wølner som måtte forlate «Farmen», ble det spesielt tungt for en av de gjenværende deltakerne. Video: Thea Hope. Foto: Alex Iversen / TV 2. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Framstår kaldere enn virkeligheten

48-åringen innrømmer at hun gjerne skulle hatt ekstra tid på gården, og tror hun har mistet muligheten til å danne flere gode relasjoner på grunn av utfallet.

- Hva tenker du om måten du framstilles på skjermen da?

- Det er superskummelt å skulle la de herje i klippen, men når jeg ser meg selv på tv så synes jeg at de har fått fram at jeg er sterk og bestemt, men jeg ser nok kaldere ut enn jeg egentlig er i virkeligheten. Jeg har mye varme i meg og et stort hjerte. Er man med på leken så må man tåle steken bruker jeg å si, og det tenker jeg gjelder her også, svarer hun.

Lambersøy synes produksjonen har fanget hvem hun er, men altså ikke alt.

PUPPER I MONITOR: Årets «Farmen» har skapt mange overskrifter allerede, og nå har også folk hengt seg opp i hva Karianne Vilde har på seg mens hun er på gården. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Jeg kan ikke gå inn der og spille en rolle. De fikk møte den ekte meg på alle måter. Det var ikke noe spill for galleriet, det er også derfor jeg sier at jeg synes det var vanskelig å komme inn i en gruppe. De to andre karene er mer joviale og lune enn meg, og jeg hadde sikkert valgt dem framfor meg selv jeg også. De kunne sikkert merke at det kunne oppstå noen problemer med meg, innrømmer hun.

- Han likte meg ikke

I løpet av Lambersøys tid på tv-gården får man se at hun og Sindre Nyeng (23) ikke får den beste kjemien. Førstnevnte forteller at de begge er ledertyper, og at de to derfor ikke matchet særlig godt.

- Han likte meg ikke i det hele tatt. Det er lite modent av meg som kunne vært mora hans å si noe stygt om ham, men jeg hadde ikke lyst til å føye meg inn i beundrergruppa hans på gården, forteller hun.

- Lite imøtekommende

Nyeng har blant annet fått et nært vennskap med Inger Cecilie Grønnerød og Karianne Vilde Wølner på gården. Han forteller at han og Lambersøy ikke rakk å bli godt nok kjent til at han kan si om han likte henne eller ei.

- Jeg anerkjenner at det er vanskelig å komme inn i en gruppe, men måten hun prøvde å tilpasse seg gruppa på var kanskje litt krass, mener Nyeng.

- FANT IKKE TONEN: Sindre bekrefter at han og Marianne ikke fikk det beste forholdet i løpet av tiden hennes på tv-gården. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
- FANT IKKE TONEN: Sindre bekrefter at han og Marianne ikke fikk det beste forholdet i løpet av tiden hennes på tv-gården. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Hun la fram tidlig at hun ville rokke ved gruppesammensettinga som var på gården, og måten hun formulerte seg på var lite imøtekommende synes jeg. Det var nok derfor vi ikke kom veldig nær hverandre på den korte stunden hun var der, fortsetter han.

Nyeng tror 48-åringen merket at han tok mye plass gården, og tror hun ikke taklet det på noen særlig god måte.

- Da var det ikke naturlig at vi fant tonen heller tror jeg, legger han til.

- Letta

Per Gunvald Haugen, som er den andre og siste utfordreren som får bli på gården, forteller til Se og Hør t at det var et heftig kick da han innså at plassen var hans.

VILL JUBEL: Per klarte ikke å skjule gleden over å gå videre i konkurransen. Foto: TV 2
VILL JUBEL: Per klarte ikke å skjule gleden over å gå videre i konkurransen. Foto: TV 2 Vis mer

- Marianne virket usikker på om hun ville hjem eller ville bli, men sa til slutt at hun skulle gi meg en skikkelig kamp. Det er klart det var en lettelse, forteller han og legger til:

- Jeg hadde jo lovet ungene å bli på gården, så da måtte jeg det.

Marianne Lambersøy får nå muligheten til å kjempe seg inn på gården igjen via «Farmens» sidekonkurranse, «Torpet».

LES OGSÅ: Lei av «dickpics»: - Ekle personer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer