«Farmen» 2020:

Ute av «Farmen»: - Lite imøtekommende

Marianne Lambersøy fikk ikke bli værende på «Farmen». Dette synes hun om tiden på gården.

UTFORDRER: Tre utfordrerer fikk komme inn på «Farmen», men kun to fikk bli igjen. Dette angrer utsendte Marianne Lamberøy på. Video: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg visste at det skulle bli vanskelig, og hadde egentlig sagt nei til å være utfordrer, men så ble jeg jo overtalt da, forteller Marianne Lambersøy (48) til Se og Hør.

Tidligere denne uka kom hun inn på «Farmen» som utfordrer sammen med Asle Kirkevoll (63) og Per Gundvald Haugen (45), den utsatte rollen hvor bare to av dem fikk bli værende på gården.

Mens Kirkevoll ble valgt av de opprinnelige deltakerne til å få bli på gården, måtte Lambersøy og Haugen konkurrere i melkespannholding om den siste plassen.

Hvem av dem som skulle få bli lå altså bare i deres egne hender, bokstavelig talt, men etter en intens konkurranse måtte 48-åringen se seg slått av Haugen på målstreken.

- Kjente litt på det

På tampen av utslagskonkurransen ser man Lambersøy sette melkespannene fra seg, og nå forteller utfordreren til Se og Hør at hun antar at hun kunne ha stått lenger.

- For noen personligheter tar det lengre tid å bygge relasjoner, og sånn er det for meg. Jeg var forberedt på at de ikke ville ha meg der inne, forteller hun.

Underveis i kampen hører man de andre deltakerne heie åpenlyst mer på Haugen enn 48-åringen. Selv mener sistnevnte at det ikke påvirket hvor lenge hun sto at de andre deltakerne ikke ønsket å beholde henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer