«Skal vi danse: all stars»:

Ute av dansen

Måtte forlate konkurransen rett før finalen.

RØK: Et nytt par ute av «Skal vi danse». Foto: Espen Solli/TV 2
RØK: Et nytt par ute av «Skal vi danse». Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Se og Hør): Semifinalen i «Skal vi danse: all stars» er over, der tre par har konkurrert om å få en plass i neste ukes finale. Etter en imponerende oppvisning i H3 Arena måtte enda en deltaker forlate dansekonkurransen i kveld.

Etter stemmene var talt opp og lagt sammen med dommerpoengene ble det klart at det var Aleksander og Jørgine som måtte ut i duell. De fikk henholdsvis 52 og 58 dommerpoeng.

Mens to par kan glede seg over en finaleplass, var det til slutt Aleksander og Helene som dessverre måtte forlate konkurransen.

SKAL VI DANSE: Det ble tårevått da lillebror Noah Menozzi Vasstrand ble rørt over storesøster Jørgine Massa Vasstrand under lørdagens semifinale av «Skal vi danse Allstars». Foto: Celina Morken Vis mer

Til Se og Hør kan Hetland fortelle at det er vemodig å måtte forlate konkurransen.

- Jeg følte at vi la alle på kortene på bordet, og dette var det beste jeg hadde. Jeg er fornøyd med egen innsats, alle dansene vi har gjort og alle øyeblikkene vi har hatt sammen. Det er vanskelig å være altfor misfornøyd, jeg er veldig stolt.

Han forteller videre at det han kommer til å savne mest er det å få muligheten til å utvikle seg hver eneste dag.

- Det skjer jo aldri ellers i livet, så det er veldig spesielt og fint å trene med Helene.

Når Hetland får spørsmål om hvem han ønsker skal vinne finalen, er han derimot usikker.

HOT: Selv om «Skal vi danse» går mot slutten, virker det som om stemninga mellom Aleksander Hetland og Helene Spilling aldri har vært så hot som nå. Slik svarer de på romanseryktene. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

- Jeg vet ikke, det er to verdige finalister. Vi må se hvem som danser best. De har jo vært sinnsykt bra gjennom sesongen, så det er ikke unaturlig at det er de to som er i finalen, sier han til Dagbladet.

- De er veldig verdige begge to, jeg gleder meg til å se, legger proffdanser Spilling til.

LES OGSÅ: - For en åpning!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer