«Skal vi danse 2020»

Ute av dansen

I kveld var det Helene Spilling og Nate Kahungu som måtte forlate konkurransen.

UTE AV DANSEN: Nate Kahungu og Helene Spilling måtte forlate konkurransen lørdag kveld. Foto: Thomas Andersen / TV 2
UTE AV DANSEN: Nate Kahungu og Helene Spilling måtte forlate konkurransen lørdag kveld. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatering: Etter at resultatet var klart lørdag kveld, opplyste TV 2 at de skulle undersøke mulig stemmetrøbbel under lørdagens ‹Skal vi danse»-avstemming. Søndag ble det klart at Nate Kahungu og Helene Spilling fikk fortsette i konkurransen.

Det var knyttet stor spenning til kveldens sending av «Skal vi danse», da flere av parene har vært rammet av sykdom tidligere denne uken.

I kveld var imidlertid alle tilbake igjen på parketten hvor temaet var «eventyr». Alle de åtte parene så ut til å storkose seg under sendingen iført kostymer fra ulike kjente karakterer som «Kaptein Sabeltann» og «Peter Pan».

Mot slutten av kvelden, i kjent stil, måtte to av parene med lavest poengsum gjennomgå en danseduell. Lørdag ble dette Nate Kahungu og Helene Spilling og Michael Andreassen og hans dansepartner Ewa Trela.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer