«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»:

Ute av «71»: - Riktig vinner

Nok en deltaker måtte pakke tursekken og reise hjem.

UTE: Her ryker Cecilia Brækhus ut av «71° nord - Norges tøffeste kjendis». Video: Discovery+/TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av den populære realitykonkurransen «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» har allerede bydd på en rekke opp- og nedturer.

Tradisjonen tro har kjendisene fått bryne seg på tøffe fjellturer - med alt det innebærer av fjellskrekk og tårer - teltliv og turmat.

Denne uken har de vært på tur ved Aurlandsfjellet med både hunder, sparkesykler og til fots. Lag Lindesnes vant etappen, og lag Nordkapp måtte dermed ut i merkekonkurranse.

Der var det proffbokser Cecilia Brækhus (40) og freestylekjører Birk Ruud (21) som gjorde det dårligst, og de to verdensmesterne måtte dermed møtes til duell.

GÅR GALT: Her går det galt for Agnete «Agnetesh» Husebye og Thomas Numme i «71 grader nord - kjendis». Video: Discovery+/Rød Løper Vis mer

- Ikke kjangs

I utslagskonkurransen skulle de to toppidrettsutøverne ut i iskaldt vann, der de skulle hente nøkler på én og to meters dyp. På land måtte de knyte og låse opp tre hengelåser, hente ut to kastestjerner for deretter å knuse to fliser.

- Jeg har vært ute i tøffe tak før, sier Cecilia før konkurransen.

INTENST: Cecilia Brækhus og Birk Ruud kjempet side om side for å få fortsette i turkonkurransen. Foto: TVNorge
INTENST: Cecilia Brækhus og Birk Ruud kjempet side om side for å få fortsette i turkonkurransen. Foto: TVNorge Vis mer

De to verdensmesterne var begge utenfor sitt rette element, men klarte likevel å holde hodet kaldt. Birk gikk i ledelsen fra start, og etter en svært intenst konkurranse var det til slutt proffbokseren som måtte pakke tursekken og reise hjem.

- Jeg tror konkurransen ble avgjort på stupet på brygga. Jeg så bare Birk forsvinne i et elegant stup, mens han hadde på svømmebrillene. Der er han nok på et annet nivå enn meg, sier hun i episoden etter tapet, og legger til:

- Det var gøy, men jeg hadde ikke kjangs til å ta ham igjen. Det var velfortjent.

SKADE: Agnete Huseby må avbryte etappen og fraktes til legevakta under torsdagens episode av «71 grader nord kjendis». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Riktig vinner

Til Se og Hør forteller Brækhus at det var både morsomt og utfordrende å skulle møte freestylekjøreren i utslagskonkurransen, til tross for at hun gikk på et tap.

- Det var riktig vinner, påpeker hun.

Takket være deltakelsen har den 40 år gamle verdensmesteren for en gangs skyld kommet seg ut av boksegymmen, og satt føttene ut i norsk natur.

- Det var en veldig morsom tur, selv om det var litt uvant med kamera døgnet rundt, sier hun, og legger til:

- Det har vært fantastisk natur. Jeg sitter ikke igjen med noen dårlige opplevelser.

«71 GRADER NORD - TEAM»: Dette er kjendisene som deltar på det nye konseptet der to og to kjendiser konkurrerer mot hverandre. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken Vis mer

Hun skryter også stort av gjengen hun fikk være på tur med.

- Det var en fantastisk gjeng, og jeg håper de hadde en fantastisk tur videre, avslutter hun.

Forrige deltaker som røk ut var tv-personlighet Aurora Gude (29).

LES OGSÅ: Dette gjør Tom Stiansen under innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer