«Norges nye megahit»:

Ute - går glipp av finalen

Enda en deltaker er ute av musikkonkurransen.

UTE: Enda en ny deltaker måtte takke for seg, og får med det ikke være med i finalen. Foto: Thomas Andersen / TV 2
UTE: Enda en ny deltaker måtte takke for seg, og får med det ikke være med i finalen. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nye TV 2-programmet «Norges nye megahit» har allerede markert seg på Spotifys norske topplister, blant annet med TV-profil og tidligere snowboardkjører Helene Olafsens låt «Ludvig Daae».

I programmet skal seks kjente profiler prøve å lage en megahit, sammen med erfarne produsenter og artister. Hver lørdag stemmes en ny deltaker ut av seerne og dommerne.

Forrige uke var det Einar Nilsson som måtte takke for seg. Han ble byttet ut med komiker Truls Svendsen, som altså kom inn som utfordrer.

I kveld var det duket for semifinale, og deltakerne framførte julelåter til det norske folk. Til slutt var det Maria Stavang som trakk det korteste strået, og måtte reise hjem.

Hun har imidlertid sjansen til å komme inn igjen. Låta blant de utstemte deltakerne som har flest streams innen onsdag, får nemlig være med å kjempe om seieren i neste ukes finale.

MARIA MARIA: Magnus Devold er veldig stolt av hva kjæresten Maria Stavang får til i «Norges nye megahit». Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Restriksjoner

Tidligere denne uka kom regjeringen med nye smitteverntiltak, noe som har ført til at flere programmer har tatt grep. Det gjelder også «Norges nye megahit».

Onsdag opplyste TV 2 overfor Se og Hør at sendingen lørdag kveld ville gå uten publikum i studio.

- Vi har dermed valgt å legge oss på en noe strengere linje enn vi egentlig var nødt til, men vi ønsker ikke å utsette noen av de involverte for noen risiko. sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer