Belinda Jakobsen ble deprimert:

- Utad hadde jeg drømmelivet

Influenseren har flyttet til Spania.

FLYTTET: Belinda Jakobsen og ektemannen har flyttet til Spania. Foto: Privat
FLYTTET: Belinda Jakobsen og ektemannen har flyttet til Spania. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Influenser Belinda Jakobsen (36) er kjent for å dele kunnskap, tips og triks om planter til sine nesten 100 000 følgere på Instagram.

På Instagram ser man plante-influenseren leve et liv fylt av store smil, planter, latter og familie, men nå røper Jakobsen at livet ikke alltid er slik det ser ut på sosiale medier.

- Bortskjemt drittunge

I et intervju med VG åpner hun seg om hvordan det er å være den smilende influenseren når alt føles mørkt.

– Utad hadde jeg drømmelivet. Jeg hadde verdens beste bonusbarn. Funkishus. To nydelige hunder. Slik så det ut på alle bilder jeg la ut. Hvordan kunne jeg si at jeg hadde det vondt? Samtidig som jeg ville være privat? Jeg følte meg som en bortskjemt drittunge, sier hun til avisen.

FORFERDELIG TRAUMATISK: I boken «Et planteliv» åpner influenser Belinda Jakobsen om farens dødsfall. Video: Se og Hør Vis mer

Jakobsen snakker om vinterdepresjon. Til VG forteller hun at dagens gjøremål ofte var det eneste hun orket å gjøre før hun satte seg i sofaen og stirret i veggen.

– Jeg skulle dele innhold om plantene, som egentlig var like deprimerte som meg. Det er vanskelig å leve av å inspirere andre når det ikke er liv i meg.

Jakobsen og ektemannen Iancu Ilies hadde drømt om å flytte til et lysere, varmere land, men i utgangspunktet var dette en del av en langsiktig plan.

Med vinterdepresjonen ble det imidlertid ikke lenger bare en drøm, men en nødvendighet for influenseren.

- Det burde vært på resept

De tok grep, og for noen uker siden overtok de en villa i Spania. De eier fortsatt luksusvillaen i Kristiansand, og Jakobsen forteller til avisen at de er hjemme omtrent en gang i måneden.

Det vanskeligste med å reise til Spania var å reise fra ektemannens barn, som er hennes bonusbarn.

- Vi hadde ikke gjort det om ikke de syntes det var stas. De har allerede vært på besøk, og til sommeren kommer de igjen.

AVSLØRER: Etter en fuktig lunsj på «Den store matfesten i Toscana», knøt det seg i magen for Kristin Gjelsvik da den neste oppgaven krevde fokus. Video: Discovery plus. Vis mer

Til Se og Hør forteller Jakobsen at å flytte til Spania har gjort underverker.

- Det er mange som har spurt meg om det funket å flytte, og det funket. Jeg har aldri hatt det bedre. Det burde vært på resept dette her, sier hun, og legger til:

- Så lenge det funker både for oss og resten av familien blir vi her.

SVARER PÅ RYKTENE: Dennis Poppe la ut en uskyldig video av samboeren Kristin Gjelsvik som venter på isbilen. Det skapte fullstendig kaos. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

Belinda Jakobsen er Norges første planteinfluenser. Hun har gjort seg bemerket på Instagram, hvor hun i flere år har delt plante-tips til følgerne sine. I fjor ga hun også ut boken «Et planteliv», som hun skrev sammen med moren Wenche Sundstøl.

LES OGSÅ: - Klar beskjed fra legen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer