Amina Muaddi:

Ut mot utroskapsryktene: «Ondsinnet hensikt»

Ryktene om en affære med kjærestens skodesigner spredte seg som ild i tørt gress.

UTSATT FOR RYKTER: Rihanna og Asap Rocky ble denne uken offer for utroskapsrykter. Nå slår kvinnen i sentrum av den påståtte affæren tilbake. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
UTSATT FOR RYKTER: Rihanna og Asap Rocky ble denne uken offer for utroskapsrykter. Nå slår kvinnen i sentrum av den påståtte affæren tilbake. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar kom nyheten om at superstjernen Rihanna (33) venter sitt første barn med kjæresten Asap Rocky (33). Nyheten ble kjent i form av en rekke bilder av babymagen.

I månedene etter har den vordende moren flere ganger vist fram den voksende magen, og det skal tilsynelatende være svært god stemning for paret - som altså skal bli foreldre for første gang.

Det var imidlertid helt til det denne uka begynte å florere utroskapsrykter mellom paret.

Torsdag kveld amerikansk tid begynte det nemlig å dukke opp flere rykter på Twitter, der noen brukere hevdet at Asap Rocky har hatt en affære med stjernas skodesigner, Amina Muaddi (36).

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Nå bryter imidlertid sistnevnte tausheten om ryktene. Det skriver blant andre Entertainment Tonight.

Slår tilbake

Allerede fredag delte Muaddi et lengre innlegg på sosiale medier, der hun gikk hardt ut mot ryktene - som har spredd seg som ild i tørt gress de seineste døgnene.

Der kaller hun ryktene blant annet «falske» og «ondsinnede».

«Jeg har alltid tenkt at ubegrunnede løgner som spres på sosiale medier ikke fortjener noen respons eller avklaring, spesielt en som er så grusom», innleder hun.

«Jeg antok først at denne falske sladderen - fabrikkert med en så ondsinnet hensikt - ikke ville bli tatt på alvor. Men i løpet av de siste 24 timene har jeg blitt minnet på at vi lever i et samfunn som er så raske til å snakke om emner uavhengig av faktagrunnlag og at ingenting er forbudt. Ikke engang i det som burde være en av de vakreste og mest feirede tidene i ens liv».

BLIR FORELDRE: I slutten av januar ble det kjent at Asap Rocky og Rihanna skal få sitt første barn sammen - til stor glede for fansen. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
BLIR FORELDRE: I slutten av januar ble det kjent at Asap Rocky og Rihanna skal få sitt første barn sammen - til stor glede for fansen. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer

Videre skriver 36-åringen at grunnen til at hun går hardt ut mot ryktene, er fordi ryktene ikke bare er rettet mot henne, men mot mennesker hun har stor respekt og kjærlighet for.

«Mens Rih (Rihanna red.anm.) fortsetter å leve sitt rolige, best kledde svangerskapsliv, går jeg tilbake til virksomheten min. Jeg ønsker alle en fin påskehelg!» avslutter hun.

Ryktene startet etter at en Twitter-bruker hevder at stjerneparet hadde gått hver til sitt, etter at Asap Rocky hadde blitt observert mens han skal ha hatt en affære med Muaddi. Verken Rihanna eller rapperen har foreløpig uttalt seg om ryktene.

LES OGSÅ: - Dere kommer til å bli sammen igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer