Amina Muaddi:

Ut mot utroskapsryktene: «Ondsinnet hensikt»

Ryktene om en affære med kjærestens skodesigner spredte seg som ild i tørt gress.

UTSATT FOR RYKTER: Rihanna og Asap Rocky ble denne uken offer for utroskapsrykter. Nå slår kvinnen i sentrum av den påståtte affæren tilbake. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
UTSATT FOR RYKTER: Rihanna og Asap Rocky ble denne uken offer for utroskapsrykter. Nå slår kvinnen i sentrum av den påståtte affæren tilbake. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av januar kom nyheten om at superstjernen Rihanna (33) venter sitt første barn med kjæresten Asap Rocky (33). Nyheten ble kjent i form av en rekke bilder av babymagen.

I månedene etter har den vordende moren flere ganger vist fram den voksende magen, og det skal tilsynelatende være svært god stemning for paret - som altså skal bli foreldre for første gang.

Det var imidlertid helt til det denne uka begynte å florere utroskapsrykter mellom paret.

Torsdag kveld amerikansk tid begynte det nemlig å dukke opp flere rykter på Twitter, der noen brukere hevdet at Asap Rocky har hatt en affære med stjernas skodesigner, Amina Muaddi (36).

Nå bryter imidlertid sistnevnte tausheten om ryktene. Det skriver blant andre Entertainment Tonight.

Slår tilbake

Allerede fredag delte Muaddi et lengre innlegg på sosiale medier, der hun gikk hardt ut mot ryktene - som har spredd seg som ild i tørt gress de seineste døgnene.

Der kaller hun ryktene blant annet «falske» og «ondsinnede».

«Jeg har alltid tenkt at ubegrunnede løgner som spres på sosiale medier ikke fortjener noen respons eller avklaring, spesielt en som er så grusom», innleder hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer