«Farmen»:

Ut mot TV 2 - vil ikke svare

Reaksjonene etter gårsdagens episode har vært mange, og flere mener produksjonen avfeier en potensielt farlig situasjon.

HETSET: Inger Cecilie Grønnerød har fått flere tilbakemeldinger på sin «Farmen»-deltakelse. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I onsdagens episode av «Farmen» er det i stor grad Inger Cecilie «IC» Grønnerøds sabotasje av et av ukeoppdragene som får oppmerksomhet. Hun tenner nemlig på et broderi, og haster ut av huset når flammene freser.

Til slutt måtte filmteamet gripe inn, og fikk kastet det brennende broderiet ut på gårdsplassen.

Da de andre deltakerne så hva som hadde skjedd, vakte det sterke reaksjoner, og stemningen i ettertid har vært iskald. Også i kommentarfeltene i sosiale medier har det røket, og flere går hardt ut mot Grønnerød og brannstiftingen.

- Jeg fortalte produksjonen veldig tidlig om denne planen, at det var det jeg ville gjøre, slik at sikkerhet og alt var ivaretatt, sa hun til Se og Hør onsdag.

TV 2 vil ikke svare

Flere reagerer også på TV 2s forklaring av det som skjedde, etter at de har svart pressen at sabotasjen var klarert på forhånd med produksjonen. De mener imidlertid at det var en misforståelse mellom Grønnerød og crewet, og at det aldri var meningen at produksjonen skulle gripe inn.

Onsdag forklarte både deltakere Karianne Kopperstad og Daniel Viem Årdal at de ikke kjøpte TV 2s forklaring. Det er de ikke alene om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer