Matt LeBlanc:

Ut mot sønnen: - Blitt fjernet og stengt ute

Matt LeBlanc slår tilbake mot farens påstander.

HARDE ORD: Matt LeBlanc (til høyre) får kritikk av faren for å ha endret seg etter suksessen. Her sammen med «Friends»-kollegaene Matthew Perry, Courteney Cox, David Schwimmer og Jennifer Aniston. Foto: Erik Pendzich/REX/NTB
HARDE ORD: Matt LeBlanc (til høyre) får kritikk av faren for å ha endret seg etter suksessen. Her sammen med «Friends»-kollegaene Matthew Perry, Courteney Cox, David Schwimmer og Jennifer Aniston. Foto: Erik Pendzich/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om «Friends»-feberen aldri har gitt seg siden seriens siste episode i 2004, stiger virkelig gradene på termometeret om dagen.

Førstkommende torsdag skal som kjent de seks stjernene fra serien, David Schwimmer (54), Jennifer Aniston (52), Matthew Perry (51), Lisa Kudrow (57), Courteney Cox (56) og Matt LeBlanc (53), gjenforenes i en helt spesiell episode, noe det er knyttet stor spenning til.

Gjenforeningen har derfor fått internasjonal oppmerksomhet, og vennene har allerede kapret mye spalteplass. Det er imidlertid ikke bare den kommende episoden det handler om, men også privatlivet til stjernene.

TILBAKE: HBO Max har publisert de første bildene fra Friends The Reunion. Den har premiere 27. mai, men i Norge må HBO-brukere vente lengre med å få se. Vis mer

- Vanskelig å forstå

Matt LeBlanc, som spilte Joey Tribbiani, skal nemlig ha et svært anstrengt forhold til faren sin, Paul LeBlanc (79). Sistnevnte hevder kjendissønnen forlot ham da han trenge han som mest.

- Jeg har levd uten kontakt med ham i ni år, og det er fremdeles vanskelig å forstå at det skjedde, forteller faren i et intervju med The Sun, og fortsetter:

UT MOT SØNNEN: Paul LeBlanc går hardt ut mot sønnen i nytt intervju. Her i 1997. Foto: Headline Enterprises/REX/NTB
UT MOT SØNNEN: Paul LeBlanc går hardt ut mot sønnen i nytt intervju. Her i 1997. Foto: Headline Enterprises/REX/NTB Vis mer

- Jeg har blitt fjernet helt og stengt ute over en ydmykende krangel om penger og motorsykkel.

Paul hevder at sønnens massive suksess i løpet av karrieren, spesielt som en av hovedrollene i «Friends» i ti år, endret ham som person.

- Problemet når noen har penger, er at du ikke får bli en del av livsstilen deres med mindre de vil ha deg med, og de kan kutte deg ut, sier han.

- Matt er uberegnelig med meg og har kort temperament. I det ene øyeblikket er han snill, i det andre kutter han halsen av deg - ikke bokstavelig talt, selvsagt, fortsetter han.

KALKUN: Courteney Cox er mest kjent for å ha spilt Monica Geller i TV-serien «Friends», og der er det spesielt en scene hun huskes for. Den har hun gjenskapt til glede for fansen. Video: Courteney Cox / Ingebjørg Iversen Vis mer

Stjernen svarer

Ifølge faren er han nå en gammel mann som lever av trygd, og som ikke ville klart seg dersom han ikke hadde sparepenger.

Farens uttalelser i den britiske tabloidavisen faller imidlertid ikke helt i god jord hos sønnen, som gjennom sin talsperson forteller en helt annen versjon av saken.

- For å sette dette i perspektiv, Matts far forlot han og moren da Matt var et spedbarn, sier talspersonen til PageSix uten å kommentere saken ytterligere.

Ifølge The Sun skal Paul ha kommet inn i livet til sønnen igjen da han var rundt åtte år gammel, og besøkte ham i helgene. I 1998, seks år før siste episode av «Friends» ble sendt, skal Matt ha hjulpet faren med å kjøpe hus i Colorado.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane somJennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

LES OGSÅ: Ti ting du kanskje ikke visste om «Friends»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer