«Camp Kulinaris»

Ut mot sex-kaos: - Pinlig

Under innspillingen oppsto det konflikt mellom realitydeltakerne.

HETT: To av årets «Camp Kulinaris»-deltakere finner tonen kjapt og havner i boblebadet. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch/ Celina Morken/Viaplay/Rød Løper Vis mer
Publisert

I disse dager går kjendiskokkeprogrammet «Camp Kulinaris» på skjermen. Programmet har ikke rykte på seg for å ha skapt de mest kontroversielle overskriftene - det er det gjerne andre reality-program som har stått for.

Under innspillingen, som fant sted i fjor sommer, ble det imidlertid ganske opphetet stemning mellom noen av deltakerne.

Flere deltakere forteller om høylytt krangling og roping mellom Maria Moen og Richard Liedholm, som tidlig innledet et seksuelt forhold under oppholdet (se videoen i topp av saken for flere detaljer).

Det var heller ingen tvil om hva de to drev med om nettene, og flere av deltakerne hørte godt hva som skjedde på andre siden av veggen.

- Jeg må jo innrømme det, at jeg ikke forstår at folk er så lite private, det må jeg bare si. Folk får gjøre hva de vil for min del, jeg har takhøyde for det, men man kan holde det litt for seg selv, sier en lattermild Mia Gundersen til Se og Hør.

- Hyling og skriking

Under oppholdet oppsto det imidlertid en konflikt mellom de to, og tonen ble brått en annen. Den dårlige stemningen fikk også de andre deltakerne føle på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer