Christiano Ronaldo:

Ut mot rykteflommen

Cristiano Ronaldo slår tilbake mot rapportene som sier at han har giftet seg i all hemmelighet.

REAGERER: Flere aviser har den siste tiden skrevet at fotballstjernen Christiano Ronaldo har giftet seg i all hammelighet. Nå slår han tilbake mot ryktene. Foto: NTB Scanpix
REAGERER: Flere aviser har den siste tiden skrevet at fotballstjernen Christiano Ronaldo har giftet seg i all hammelighet. Nå slår han tilbake mot ryktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere aviser, deriblant svenske Expressen, melder at den portugisiske superstjerna Cristiano Ronaldo (34) skal ha giftet seg med kjæresten Georgina Rodriguez (25) under en privat seremoni tidligere denne måneden.

De siterer ESPN, som hevder at det hele skal ha skjedd i ro og mak i Marokko. Videre skriver de at Ronaldos venn, den marokkanske kickbokseren Badr Hari, skal ha ledet seremonien.

Nå avviser derimot representanter for Ronaldo påstanden overfor TMZ.

- Han har ikke giftet seg, sier representanten til nettstedet.

CARPOOL: Cristiano Ronaldo har tatt med familien på kjøretur, men ikke alle lar seg imponere over stjernas oppførsel i trafikken. Vis mer

- Inkludert i testament

Ryktene skal stamme fra Italia.

Novella 2000 siterte en kilde som også sa at Ronaldo hadde endret testamentet sitt, og at Rodriguez nå var inkludert i dette.

RYKTER: Det er rykter om at Ronaldo har inkludert kjæresten i sitt testamente som skal være bakgrunnen for at flere hevder de har giftet seg. Foto: NTB Scanpix
RYKTER: Det er rykter om at Ronaldo har inkludert kjæresten i sitt testamente som skal være bakgrunnen for at flere hevder de har giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret traff hverandre høsten 2016, og noen måneder senere bekreftet paret sin kjærlighet.

De fikk datteren Alana Martina i slutten av 2017, som ble Ronaldos fjerde i rekka.

- Cristiano Junior vil ha flere søsken. Han vil ha sju, det magiske nummeret (Ronaldos nummer på trøya). Det synes jeg låter bra, skal Ronaldo ha sagt tidligere ifølge New York Post.

Vis mer

Viste seg med matchende ringer

Selv om duoen aldri har kommentert ryktene om at de faktisk er forlovet, har den spanske skjønnheten selv helt bensin på ryktebålet.

Det gjorde hun da hun postet et bilde av seg selv på sin Instagram-story med en stor glitrende diamantring i november i fjor. Kort tid senere slettet hun bildet, skrev People den gang.

Ifølge nettstedet kunne det virke som om Georginas bilde ble tatt da hun var sammen med fotballstjernen og sønnen Cristiano Jr. og spiste på restauranten Zela London i den engelske hovedstaden.

Her ble de begge to observert med matchende Cartier-ringer, hevdet Daily Mail.

Både Ronaldo og Georgina delte denne Instagram-posten fra familiekvelden:

- Cristiano har allerede spurt Gio om hun vil gifte seg med ham. Bryllupet vil stå, men det er bare noe få som vet detaljene. Alt som er kjent på dette tidspunktet, er at Gio har prøvd forskjellige brudekjoler, sier en kilde til den portugisiske avisa Correio da Manhã, ifølge Daily Mail.

Ronaldo og Georgina møtte hverandre for første gang i 2016 på en Gucci-butikk i Madrid hvor hun jobbet.

LES OGSÅ: - De har tilbrakt mye tid sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer