Jonas Oftebro:

Ut mot rykteflom etter bruddavsløring

Jonas Oftebro er blitt singel.

BRUDD: Skuespiller Jonas Oftebro (23) og kjæresten Olly Johanne Lid har valgt å gå hver til sitt. Her er paret avbildet sammen på premieren til «Den spanske flue» på Oslo Nye Teater i fjor høst. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
BRUDD: Skuespiller Jonas Oftebro (23) og kjæresten Olly Johanne Lid har valgt å gå hver til sitt. Her er paret avbildet sammen på premieren til «Den spanske flue» på Oslo Nye Teater i fjor høst. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i kveldens «God kveld Norge» på TV 2 at skuespiller Jonas Oftebro (23) røper at han er blitt singel. 23-åringen har vært kjæreste med Olly Johanne Lid de siste årene, som han viste fram på rød løper for første gang våren 2017.

Nå har paret altså gått hver til sitt.

- Jonas og jeg er ikke et par lenger, skriver Olly Johanne Lid i en SMS til «God kveld Norge».

Tinder til besvær

Oftebro bekrefter også bruddet overfor kanalen, der han samtidig går hardt ut mot en angivelig rykteflom som har oppstått etter at paret skilte lag. Ifølge ham inkluderer det flere falske datingprofiler, som er opprettet i hans navn.

- Det florerer en del falske datingprofiler der ute. Og det er svært ubehagelig og leit. Jeg kan med to streker under svaret si at jeg ikke er på Tinder, forklarer han.

Se og Hør har foreløpig ikke lyktes i å få en kommentar fra verken Oftebro eller Lid lørdag formiddag.

Det var i april, for snart to år siden, at det unge skuespillertalentet dukket opp med ny kjæreste foran blitsregnet. Oftebro kom hånd i hånd med Lid under filmpremieren av «Fast & Furious 8» på Colosseum kino i Oslo, der han var noe hemmelighetsfull om sin nye utkårede.

- Ja, vi er kjærester. Ellers vil vi ikke si så mye utover det, fortalte han til Se og Hør den gang.

Saken fortsetter under.

KJENTE BRØDRE: Brødrene Oftebro hadde laget en overraskelse til Amanda-showet. Ser du likheten? Pål Nordseth / Sveinung U. Ystad Vis mer Vis mer

Lovende karriere

Paret har senere vist seg sammen ved flere anledninger, blant annet under premieren til storfilmen «Skjelvet», der Oftebro selv har en rolle, i fjor høst.

23-åringen er sønn av skuespillerparet Nils Ole Oftebro og Anette Hoff - samt halvbror til «Kon Tiki»-stjernen Jakob Oftebro (33). Selv har han også valgt å følge skuespillerdrømmen, med stort hell.

POSERTE SAMMEN: Jonas Oftebro og kjæresten under premieren til «Skjelvet» i fjor høst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
POSERTE SAMMEN: Jonas Oftebro og kjæresten under premieren til «Skjelvet» i fjor høst. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Ved siden av nevnte «Skjelvet» og forgjengeren «Bølgen», der han spilte sammen med blant andre Ane Dahl Torp (43) og Kristoffer Joner (46), har han også vært å se i «Børning 2» og to av «Olsenbanden jr.»-filmene.

I fjor sommer fikk Oftebro også den gledelige nyheten om at han hadde kommet inn på Teaterhøgskolen, på tredje forsøk.

- Nå skal jeg gå der i tre år og lære meg faget, fortalte han til VG den gang, og la til at han forhåpentligvis er så heldig at han kan kombinere skole med flere prosjekter.

Ble onkel

Oftebro ble nylig onkel, etter at storebror Jacob og kjæresten Hannah Chocron (26) fikk sitt første barn sammen i slutten av februar.

Jacob Oftebro, som er en av Skandinavias mest ettertraktede skuespillere, har for tiden fri, men begynner å filme «Hamilton» igjen, som ble avbrutt på grunn av den mye omtalte brannskaden, etter påske. Pappapermen sparer han til høsten.

- Det er jo uvant. Alt er jo nytt, men det er veldig spennende. Og så har jeg masse familie som jeg kan dra erfaringer fra, så det er perfekt, fortalte den nybakte pappaen til Se og Hør tidligere denne måneden, da han dukket opp på en filmpremiere i Oslo.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med nytt bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer