«Sommerhytta»:

Ut mot reaksjonene: - Ikke slemt

«Sommerhytta»-paret har fått så hatten passer i sosiale medier. Dette sier de selv.

OPPMERKSOMHET: Anna og Jone som er med i årets sesong av «Sommerhytta», og de har fått mye oppmerksomhet etter deltagelsen. Video: TV 2 Vis mer
Publisert

Årets sesong av «Sommerhytta» er godt i gang. Fire deltakerpar kjemper om å bygge den fineste hytta, for så å beholde den. Seerfavoritten har utvilsomt slått an hos tv-publikumet, og hyttebyggingen skaper sterkt engasjement hos seerne.

I år har særlig kjæresteparet Anna Rosenlund Skretteberg (23) og Jone Engemoen Hansen (27) fått oppmerksomhet.

I sosiale medier har flere tv-seere reagert på hvordan Skretteberg snakker til samboeren i serien. Noen har ment at hun er streng og frekk, og at hun herser med 27-åringen.

Deltakerne er selv uenig i reaksjonene som har kommet.

- Det er jo egentlig litt til å le av fordi vi vet jo at det ikke er sånn det er. At jeg sjefer over Jone og at han blir herset med. Det blir på en måte litt feil framstilt fra de enkelte som kritiserer, sier Skretteberg til Se og Hør.

Kjæresteparet har lite erfaring med oppussing, selv om Hansen jobber på Maxbo. Han tror mangelen på erfaring har bidratt til all den negative omtalen.

- Jeg føler også at det er en del av klippen og historien vår. Jeg har ikke noe stor praktisk erfaring, og da lener jeg meg veldig på Anna sine valg, sier Hansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer