Will og Jada Pinkett Smith:

Ut mot «pikant affære»

Rapper med ellevill påstand om Hollywood-paret.

VILLE PÅSTANDER: En amerikansk rapper hevder at han har hatt en affære med Jada Pinkett Smith, og at Will Smith i sin tid godkjente dette. Foto: AFP/ NTB Scanpix
VILLE PÅSTANDER: En amerikansk rapper hevder at han har hatt en affære med Jada Pinkett Smith, og at Will Smith i sin tid godkjente dette. Foto: AFP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Komiker, artist og skuespiller Will Smith (51) og skuespiller Jada Pinkett Smith (48) er å regne som et av Hollywoods mest stabile par. De er nå inne i sitt 23. år som ektefeller, og de refererer ofte til hverandre som livspartnere.

Det har imidlertid i en årrekke vært spekulert på om et åpent ekteskap skal være en del av parets suksessoppskrift. Å ha et åpent forhold, eller ekteskap, vil ofte si at man kan ha seksuell omgang med andre enn sin partner. Paret har tidligere avkreftet at det er sannhet i ryktene.

Nå får derimot spekulasjonene ytterligere kjøtt på beinet. Artisten August Alsina (27) har nemlig nå gått ut og hevdet at han har hatt en affære med Jada. Det som vekker oppsikt er imidlertid det at han hevder han fikk tillatelse av Will til å kjøre på.

- Fikk tillatelse

- Faktisk så satt jeg meg ned med Will og hadde en samtale om deres endring fra ektefeller til livspartnere, som de har snakket om flere ganger. Han ga meg sin tillatelse, hevder 27-åringen, ifølge Us Magazine.

VILLE PÅSTANDER: Artisten August Alsina (t.h) hevder han har hatt en affære med Jada Pinkett Smith. Her fotografert under American Music Awards sammen med Rick Ross, Future og Nicki Minaj. Foto: NTB Scanpix
VILLE PÅSTANDER: Artisten August Alsina (t.h) hevder han har hatt en affære med Jada Pinkett Smith. Her fotografert under American Music Awards sammen med Rick Ross, Future og Nicki Minaj. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Alsina hevder at han og skuespillerinnen hadde en affære i flere år, og at 51-åringen ikke bare visste om det, men at han også godkjente det hele. Videre forteller 27-åringen at han ble introdusert for Smith-familien allerede i 2015, og at han ble med på familieferie til Hawaii året etter.

Han sier at han «genuint elsker Smith-familien», og at han aldri har vært så forelsket i noen som i Jada.

- Jeg viet meg selv til forholdet, og ga alt. Så mye ga jeg at jeg kunne dødd akkurat nå, vitende om at jeg virkelig henga meg til noen, sier han videre i intervjuet.

Hvorvidt det er hold i det artisten hevder, sås det tvil om. En av Jadas talspersoner er imidlertid klar i sin tale.

- Det er absolutt ikke sant, sier talspersonen til Page Six.

Verken Will eller Jada har foreløpig kommentert ryktene selv. I sosiale medier blir artisten, som for øvrig har gitt ut tre album, anklaget for å komme med påstandene om Jada-affæren for å skaffe oppmerksomhet rundt seg selv.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

Åpen familie

Jada giftet seg med «Fresh Prince of Bel Air»-stjernen i 1997, og har barna Jaden (21) og Willow (19) Smith sammen. Will har også sønnen Trey Smith (27), fra sitt tidligere ekteskap med Sheree Zampino.

23 ÅR: Will og Jada har vært ektefeller helt siden 1997, og er dermed inne i sitt 23. år som mann og kone. Her er de avbildet under en premiere i 1999. Foto: NTB Scanpix
23 ÅR: Will og Jada har vært ektefeller helt siden 1997, og er dermed inne i sitt 23. år som mann og kone. Her er de avbildet under en premiere i 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I løpet av ekteskapet har åpenhet vært en gjennomgående faktor. Blant stjernens tidligere avsløringer er blant annet at hun gråt hele veien opp kirkegulvet da hun skulle gi ektemannen sitt ja, i tillegg til andre heller oppsiktsvekkende detaljer om deres til nå 23 år lange ekteskap.

Som i de fleste ekteskap, har det ikke alltid gått på skinner.

SPESIELL ROLLE: I natt ble flere bilder fra den kommende Disney-filmen «Aladdin» sluppet, og endelig fikk vi se et glimt av Will Smith som ånden Genie. Vis mer

- Vi har vært mye i parterapi. Det som skjer under terapien, er at sannheten kommer fram. Og man sitter overfor kona og forteller alt, og så forteller hun alt. Man ser på hverandre og tenker at man umulig kan elske hverandre igjen, forklarte Will Smith til The Sun i 2016.

Jada har også tidligere åpnet seg om at hun har slitt med avhengighet. Mens hennes egen mor, Adrienne Banfield-Jones, ifølge People var heroinmisbruker da 46-åringen vokste opp, har Jada Smiths avhengighet tatt andre former.

Nylig kunne hun nemlig avsløre at hun en periode av livet var avhengig av porno og sex.

- Mine avhengigheter endrer seg. De skifter hele tiden. Da jeg var yngre, hadde jeg definitivt en sexavhengighet av noe slag, der jeg følte at alt kunne løses med sex. Skjønner du hva jeg mener?, har hun fortalt.

LES OGSÅ: - Foretrekker små peniser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer