SLADDER-KLARE: "Sladder"-redaksjonen består av Zahid Ali, Tor Milde, Øyvind Loven og Anne Boman.
SLADDER-KLARE: "Sladder"-redaksjonen består av Zahid Ali, Tor Milde, Øyvind Loven og Anne Boman.Vis mer

Ut mot fengselsrykter

- Det er vel det verste ryktet jeg har hørt om meg selv, sier "Sladder"-aktuelle Zahid Ali.

SEHER.NO: Torsdag har TVNorge premiere på deres nye humorprogram "Sladder", med komikerkvartetten Øyvind Loven, Zahid Ali, Berit Boman og Tor Milde i spissen.

"Sladder" er et program om kjendiser, kjendispresse og populærkultur, og hver uke skal programleder Loven og hans faste paneldeltagere saumfare landets aviser, tv-programmer og kulørte presse etter spennende kjendisnyheter.

Se videointervju med Ali og Milde lenger ned

Men det at flere i redaksjonen er kjente personer selv, det synes ikke komiker Zahid Ali (31) gjør noe.

Og at det kan bli en del sladder på egen bekostning, det ser han heller ikke bort i fra.

- Ja, det blir mye av det. Vi kommer til å slenge mye dritt om hverandre, og andre folk, sier han til Seher.no.

Likevel er han ikke redd for at kvartetten nå vil bli "fryktet" på kjendisfester.

- Nei, det er nok mange som har misforstått konseptet egentlig. Det sladdernavnet og det konseptet er bare en unnskyldning for å sitte i studio og fortelle vitser, så det er et helt vanlig humortalkshow, sier komikeren.

På spørsmål om hva det verste sladderet han har hørt om seg selv er, svarer Ali ironisk:

- Jeg har hørt at jeg har sittet i fengsel...det er vel det verste ryktet jeg har hørt om meg selv, humrer han.

Også journalist og tidligere "Idol"-dommer Tor Milde (55) er del av "Sladder"-redaksjonen, og reagerer med "sjokk" når Seher forteller han om ryktene rundt Ali.

- Det var en skandale. Det ryktet har jeg hørt og. Det har til og med vært på forsiden enkelte steder. Sånn er det rykter oppstår vettu, sier Milde lurt.

Men sladder om han selv, det har han hørt lite av, hevder han.

- Nei, jeg skulle ønske jeg hadde det, men jeg har egentlig ikke det. Jeg tror jeg er for lite ute og rundt. Det eneste du hører er at man har fått seg ny dame og sånn, og det er jo bare hyggelig. De fleste damene jeg har blitt koblet til har vært langt utenfor min liga, så det er bare morsomt, humrer han.

Hverken Milde, Ali, Loven eller Boman har tidligere jobbet med et lignende humorkonsept, og "Slemme-Tor" synes derfor det var svært morsomt å få være med.

- Det er morsomt å være med på, for det er noe helt nytt for meg. Jeg har vært på tv før, men jeg har vært med på helt andre konsepter. Dette er første gang jeg gjør et rent humorprogram, og det gleder jeg meg veldig til, sier han og legger til:

- Vi skal ikke prate så mye dritt. Det er ikke noe ondsinnet sladderprogram dette her, og det er jo et humorprogram. Så ut i fra det kan det bli en del fleiping på noens, og egen, bekostning. Men nå ser ikke vi på oss selv om veldig kjendiser vi da. Så vi kommer nok til å sparke oppover for å si det sånn, sier han.

"Sladder" har premiere torsdag kl. 21.00 på TVNorge.

LES OGSÅ: - Gikk ned 6 kilo i fengselet

Se videointervju med Ali og Milde nedenfor:

[obj:media:6345]