Mads Hansen:

Ut mot «feilaktig» stempel

- Noe jeg ikke ønsker, sier den profilerte programlederen.

FØLER SEG MISFORSTÅTT: «Forræder»-programleder Mads Hansen mener folk har en litt annen oppfatning av hans Instagram enn hva som er realiteten. Foto: Espen Solli / TV 2
FØLER SEG MISFORSTÅTT: «Forræder»-programleder Mads Hansen mener folk har en litt annen oppfatning av hans Instagram enn hva som er realiteten. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Godt hjulpet av en hærskare i antall følgere, har programleder Mads Hansen (39) i en årrekke av mange blitt sett på som en vaktbikkje gjennom sin Instagram, der han ikke går av veien for å gjøre narr av kjendiser som dummer seg ut.

I 2020 overtok Hansen stafettpinnen etter Gaute Grøtta Grav (44) som programleder for «Farmen» på TV 2, og da var det enkelte som stilte spørsmål ved hvordan han skulle sjonglere denne rollen med Instagram-virksomheten.

Erlend Elias ser tilbake på «den verste opplevelsen i sitt liv» sammen med resten av deltakerne i «Reality-legendene». Du kan se alle episodene i vårt Pluss-univers! Video: Simpl, Klikkmonster. Vis mer

- Poster sjeldnere

Nå er «Farmen» byttet ur med «Forræder» for 39-åringen. I tillegg har han flere sesonger bak seg i VGTVs «Ikke lov å le på hytta». Han mener alle TV-prosjektene har minimalt å si for hvordan han løser sin rolle på Instagram.

- Da jeg var «Farmen»-programleder ble det snakket om at det ville vært umusikalsk å gjøre narr av «Farmen»-deltakere når det kom til ting som skjedde eller ble gjort inne på gården. Det er det eneste. Sånt må jeg være litt forsiktig med, sier han til Se og Hør.

Han fortsetter:

- Om jeg skal peke på et problem må det være det som har med tid å gjøre, at når jeg har så mange prosjekter i lufta kan det skje at jeg ikke har så mye kreativt overskudd til Instagram. Som har gjort at jeg kanskje poster litt sjeldnere. Men det er ikke sånn at jeg tar andre valg enn tidligere på grunn av programlederrollen.

Det må tilkalles ambulanse etter en av deltakerne skader seg under innspillingen av «Camp Kulinaris». Vis mer

- Feilaktig stempel

TV-profilen føler at mange misforstår poenget med Instagramen hans.

- Folk sammenligner meg med ei avis som omtaler alt og alle. Men jeg omtaler egentlig de aller færreste. Og jeg omtaler bare det folk poster eller formidler offentlig. Enkelte reagerte på at jeg ikke postet noe om Bernt Hulsker da det stormet rundt ham. Fordi han var i VGTV og fordi jeg kjenner ham. Det er uansett noe jeg aldri ville gjort, bedyrer han.

Hulsker ble i fjor høst dømt til 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer.

- Det er det samme som en «Paradise Hotel»-deltaker som blir tiltalt for voldtekt. Det er en «privat» greie, som jeg bare ikke omtaler. Det er bare ikke tema. Jeg føler jeg feilaktig har fått et vaktbikkje- og influenserpoliti-stempel. Et stempel jeg ikke ønsker å ha, fastslår Mads Hansen til Se og Hør.

I 2017 sperret TV-seerne opp øynene da Eunike Aniksdal viste puppene mens en religiøs gruppe var på «Farmen»-besøk. I forbindelse med premieren av Dagbladet TV og Se og hørs serie «Reality-legendene», forteller hun om reaksjonene som kom i ettertid. Reporter: Kine Falch. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Tidligere denne måneden ble den tidligere fotballspilleren nominert til hele fire priser under Gullruten i Bergen.

LES OGSÅ: - Kommer aldri til å fri

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer