Brad Pitt og Angelina Jolie:

Ut mot ekskona: - Desperasjon

Nye detaljer om rettssaken mellom Brad Pitt og Angelina Jolie er blitt lekket.

NY UTVIKLING: Den siste tiden har det blitt heftig spekulert på om forholdet mellom Brad Pitt og Angelina Jolie skal være bedre enn på lenge. Nye rettsdokumenter tyder på at det trolig ikke er helt tilfellet. Foto: NTB scanpix
NY UTVIKLING: Den siste tiden har det blitt heftig spekulert på om forholdet mellom Brad Pitt og Angelina Jolie skal være bedre enn på lenge. Nye rettsdokumenter tyder på at det trolig ikke er helt tilfellet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken ble det kjent at Angelina Jolie (45) hadde søkt om å få fjernet dommeren i rettssaken mot eksmannen Brad Pitt (56).

Ifølge nyhetsbyrået AP mener «Maleficent»-stjernen og hennes advokater at den private dommeren, John W. Ouderkirk, er partisk, noe Pitt nå altså ikke sier seg enig i.

Torsdag sendte derfor 56-åringen og hans advokater inn egne rettsdokumenter ifølge Page Six, hvor det kommer fram at dette er et steg fra Jolie i forsøk på å hale ut saken.

- Desperasjon

I dokumentet kommer det også fram at «taperne» i saken er parets seks felles barn, som stadig blir påvirket av den pågående rettssaken og foreldrenes vanskelige situasjon. Pappa Pitt ønsker derfor at ekskonas ønske om å bytte dommer avslås.

«Dommer Ouderkirk (John W. Ouderkirk, journ.anm) har en veldokumentert arbeidshistorie med partene i denne saken, og ble valgt av Jolie til å vie paret i 2014. Han har vært nøytral i flere saker, også med advokater på begge sider», heter det i rettsdokumentene fra «Fight Club»-stjernen.

EKSPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie var mann og kone i to år. Foto: NTB Scanpix
EKSPAR: Brad Pitt og Angelina Jolie var mann og kone i to år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Dommer Ouderkirk har også takket ja til nye oppdrag som involverer motparten mens saken har pågått - et faktum som Jolie er blitt fullstendig underrettet om, og likevel har hun aldri protestert på hans vedvarende engasjement i denne saken før nå», står det videre.

KONGELIG STIKK: Prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen natt til mandag. Brad Pitt kom i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

Derimot skal Jolie ifølge nettstedet ha ønsket å forlenge samarbeidet med dommeren ved tre anledninger.

Avslutningsvis kommer det frem at Jolies plutselige søknad om dommerbytte dreier seg om «dårlig tro og desperasjon».

Verner om private detaljer

Foreløpig er det ikke kjent hvorvidt Angelina Jolie har fått eller vil få medhold i å få dommer Ouderkirk fjernet fra saken.

I likhet med andre profilerte par har nemlig Pitt og Jolie hyret en privat dommer i saken for å verne om personlige og økonomiske detaljer som måtte komme frem i retten.

Til tross for privat dommer er det enkelte deler av det juridiske som må følge standard domstolsprosedyre.

UREDELIG SPILL: Under sin takketale var Brad Pitt tydelig på hva han mener om den politiske situasjonen i USA. Video: AP/ABC Vis mer

Spikeren i kista

Eksparet ble erklært skilt i fjor, tre år etter at nyheten om at de hadde gått hver til sitt ble kjent.

Den siste tiden har det imidlertid blitt heftig spekulert på om det tidligere stjerneparet har lagt den turbulente skilsmissen bak seg. De siste ukene har nemlig Pitt blitt observert på vei inn og ut av huset til ekskona.

Duoen giftet seg i 2014 etter å ha vært kjærester i ni år, men i 2016 var det som kjent spikeren i kista for ekteskapet.

Det hele endte som kjent i en bitter strid, som ble begynnelsen på en lang kamp om hvem som skulle få omsorgsretten for deres seks barn.

To år senere, i desember 2018, kom Jolie og Pitt endelig til enighet om omsorgsfordelingen, noe som også skal ha påvirket forholdet deres til det bedre.

Dette var altså overhodet ikke punktum i rettssaken om skilsmissen deres.

LES OGSÅ: - Vennskapet henger i en tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer