Brad Pitt og Angelina Jolie:

Ut mot ekskona: - Desperasjon

Nye detaljer om rettssaken mellom Brad Pitt og Angelina Jolie er blitt lekket.

NY UTVIKLING: Den siste tiden har det blitt heftig spekulert på om forholdet mellom Brad Pitt og Angelina Jolie skal være bedre enn på lenge. Nye rettsdokumenter tyder på at det trolig ikke er helt tilfellet. Foto: NTB scanpix
NY UTVIKLING: Den siste tiden har det blitt heftig spekulert på om forholdet mellom Brad Pitt og Angelina Jolie skal være bedre enn på lenge. Nye rettsdokumenter tyder på at det trolig ikke er helt tilfellet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken ble det kjent at Angelina Jolie (45) hadde søkt om å få fjernet dommeren i rettssaken mot eksmannen Brad Pitt (56).

Ifølge nyhetsbyrået AP mener «Maleficent»-stjernen og hennes advokater at den private dommeren, John W. Ouderkirk, er partisk, noe Pitt nå altså ikke sier seg enig i.

Torsdag sendte derfor 56-åringen og hans advokater inn egne rettsdokumenter ifølge Page Six, hvor det kommer fram at dette er et steg fra Jolie i forsøk på å hale ut saken.

- Desperasjon

I dokumentet kommer det også fram at «taperne» i saken er parets seks felles barn, som stadig blir påvirket av den pågående rettssaken og foreldrenes vanskelige situasjon. Pappa Pitt ønsker derfor at ekskonas ønske om å bytte dommer avslås.

«Dommer Ouderkirk (John W. Ouderkirk, journ.anm) har en veldokumentert arbeidshistorie med partene i denne saken, og ble valgt av Jolie til å vie paret i 2014. Han har vært nøytral i flere saker, også med advokater på begge sider», heter det i rettsdokumentene fra «Fight Club»-stjernen.

«Dommer Ouderkirk har også takket ja til nye oppdrag som involverer motparten mens saken har pågått - et faktum som Jolie er blitt fullstendig underrettet om, og likevel har hun aldri protestert på hans vedvarende engasjement i denne saken før nå», står det videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer