Erlend Elias i «Skal vi danse»:

Ut mot danse-dommer

- Jeg blir lei meg, sier Erlend Elias.

SÅRET: Etter fire kvelder med dans reagerer Erlend Elias på negative tilbakemeldinger fra dommer Trine Dehli Cleve. Foto: NTB Scanpix
SÅRET: Etter fire kvelder med dans reagerer Erlend Elias på negative tilbakemeldinger fra dommer Trine Dehli Cleve. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og hør.no): På tross av iherdig dansetrening har stylist Erlend Elias (34) flere ganger ligget mot bunnen av resultatlisten i TV 2s «Skal vi danse». Lørdag kveld danset han og partner Marianne Sandaker (29) paso doble, og Erlend var strålende fornøyd.

- Denne uken har jeg trent mer enn noensinne. Det er tydelig at det ga uttelling i dag, og jeg er kjempe-happy!

Elias var ikke like fornøyd med dommerne, som endte opp med å gi ham 20 poeng. Færrest poeng fikk han av Trine Dehli Cleve (56).

DRAMATIKK OG LIDENSKAP: - Jeg har trent mer enn noen gang, sier Erlend Elias etter lørdagens danse-TV, der han fremførte en dramatisk paso doble med Marianne Sandaker. Foto: Thomas Reisæter/TV 2.
DRAMATIKK OG LIDENSKAP: - Jeg har trent mer enn noen gang, sier Erlend Elias etter lørdagens danse-TV, der han fremførte en dramatisk paso doble med Marianne Sandaker. Foto: Thomas Reisæter/TV 2. Vis mer

- Du har atskillig flere trinn i dag enn i de foregående programmene til sammen. Det er utvikling på gang, og det går riktig vei, sa Trine under sendingen.

- Lett å ta det personlig

Stylisten reagerer på det han mener er ufortjent dårlig tilbakemeldinger og poeng.

- Jeg blir lei meg når jeg alltid får dårlig poeng av Trine, selv om jeg føler at jeg har progresjon. Det er lett å ta det personlig, sier han og hevder at flere har reagert på det samme.

- Jeg har fått flere tilbakemeldinger fra seere som mener hun har en personlig agenda mot meg, men jeg håper ikke det er tilfelle.

På spørsmål om hva hun synes om Erlend Elias' kritikk, henviser Trine Dehli til tilbakemeldingene hun gir i programmet.

- Jeg mener det jeg sier under sending, sier hun.

- Hva synes du om det Erlend Elias sier om å ta mer hensyn til den enkelte deltagers utgangspunkt?

- Det er det seerne som gjør gjennom å stemme. Det er ikke min jobb.

Sliter med sykdom

«Skal vi danse» har vært mye mer psykisk krevende enn Erlend Elias hadde trodd på forhånd. 34-åringen sliter med posttraumatisk stresslidelse, noe som påvirker treningen.

- Jeg blir raskt psykisk sliten. For mange kan jeg nok virke lat og fjern på trening, men det viktigste for meg er at jeg er ærlig med meg selv.

Han mener dommerne burde tatt deltagernes egne forutsetninger med i tilbakemeldingene.

- For dommerne er det bare det fysiske som teller, de tenker ikke på det mentale.

Tar til seg tilbakemeldingene

Fra dommer Tore Petterson (38), fikk Erlend Elias litt bedre tilbakemeldinger.

- Jeg ser at du melder deg mer og mer på, men går fortsatt på 70 prosent. Jeg vil se 30 prosent mer, men det var bedre enn tidligere, sa Tore, som ga syv poeng.

DELTE TILBAKEMELDINGER: De fire dommerne er ofte splittet i sine tilbakemeldinger. Fra venstre: Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson. Foto: NTB Scanpix
DELTE TILBAKEMELDINGER: De fire dommerne er ofte splittet i sine tilbakemeldinger. Fra venstre: Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg tar det til meg i hjertet, magen og sinnet, og det er kjempegøy. Jeg har så lyst til å være med videre, responderte Elias.

Erlend Elias forteller også om positive konsekvenser av all dansingen.

- Jeg har plutselig oppdaget muskler jeg ikke visste jeg hadde, og jeg har oppdaget områder på kroppen som jeg ikke visste jeg kunne bevege, forteller han.

LES OGSÅ: - Griner meg gjennom «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer