Bhagavan «Doc» Antle til Se og Hør:

Ut mot anklager om tigerdrap og flerkoneri

«Tiger King»-profilen mener serien er full av løgn og hevder selv han aldri har gjort noe galt.

LØGN: Se og Hør har intervjuet Tiger King-karakter Doc Antle. Bilder fra Netflix. Vis mer
Publisert

Obs! Du har spoilere i vente!

«Tiger King» har blitt den store snakkisen etter at store deler av verden stengte ned som følge av coronaviruset. Tusenvis har benket seg foran tv-en og dykket ned i universet som i undertittelen beskrives som «drap, kaos og mysterier».

Samtidig sitter hovedpersonen selv, Joe Exotic, bak lås og slå, ett og et halvt år inn i soningen av en fengselsdom på 22 år.

Én av dem som er viet mye skjermtid er den mystiske Bhagavan «Doc» Antle (60), som presenteres som en av Joe Exotics samarbeidspartnere og idol.

- Dumpet i midten

Se og Hør fikk prate med tigertreneren selv på videochat, hvor han tydelig uttrykker misnøye over hvordan han selv er fremstilt i serien, som han mener at på ingen måter kvalifiseres til å bli kalt dokumentar.

- Det er en skandaløs, sensasjonell tur gjennom rivaliseringen mellom Carole Baskin og Joe Exotic. Jeg ble dumpet i midten av det bare fordi anlegget vi har er mye større og mer prangende enn deres, og fordi det ser ut som hotellkjeden Ritz-Carlton, mener han.

I serien anklages han av ulike kilder for å avlive tigerunger når kommer til en alder hvor de ikke lenger er like søte, og blir vanskeligere å håndtere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer