LØGN: Se og Hør har intervjuet Tiger King-karakter Doc Antle. Bilder fra Netflix. Vis mer

Bhagavan «Doc» Antle til Se og Hør:

Ut mot anklager om tigerdrap og flerkoneri

«Tiger King»-profilen mener serien er full av løgn og hevder selv han aldri har gjort noe galt.

Publisert

Obs! Du har spoilere i vente!

«Tiger King» har blitt den store snakkisen etter at store deler av verden stengte ned som følge av coronaviruset. Tusenvis har benket seg foran tv-en og dykket ned i universet som i undertittelen beskrives som «drap, kaos og mysterier».

Samtidig sitter hovedpersonen selv, Joe Exotic, bak lås og slå, ett og et halvt år inn i soningen av en fengselsdom på 22 år.

Én av dem som er viet mye skjermtid er den mystiske Bhagavan «Doc» Antle (60), som presenteres som en av Joe Exotics samarbeidspartnere og idol.

- Dumpet i midten

Se og Hør fikk prate med tigertreneren selv på videochat, hvor han tydelig uttrykker misnøye over hvordan han selv er fremstilt i serien, som han mener at på ingen måter kvalifiseres til å bli kalt dokumentar.

- Det er en skandaløs, sensasjonell tur gjennom rivaliseringen mellom Carole Baskin og Joe Exotic. Jeg ble dumpet i midten av det bare fordi anlegget vi har er mye større og mer prangende enn deres, og fordi det ser ut som hotellkjeden Ritz-Carlton, mener han.

Netflix-serien «Tiger king» har tatt verden med storm. Vis mer

I serien anklages han av ulike kilder for å avlive tigerunger når kommer til en alder hvor de ikke lenger er like søte, og blir vanskeligere å håndtere.

- Det er latterlige bemerkninger som er med på å lage drama. Alle tigerunger er selvfølgelig viktig for oss, alle lever hos oss fra krybbe til død. Tigerungene våre møter bare gjester én til to timer i uken, og resten av tiden lever de bare i vårt fantastiske reservat, sier Antle.

Polyamorøst liv

Et annet mysterium som knytter seg til 60-åringen, er hvor mange koner han egentlig har. Flere kilder sier på skjermen at det dreier seg om rundt tre-fire koner som alle bor på reservatet. Ordet «kult» blir brukt gjentatte ganger. Det er helt feil, sier Antle selv.

- Jeg er en singel fyr. Jeg var gift for 25 år siden, men kona mi døde i en bilulykke her. Jeg ble aldri gift igjen etter det, sier han.

Til tross for at han ikke er gift og kaller seg selv «singel», har han flere kjærester.

- Jeg dater og jeg har kjærester. Alle disse folkene vil være dømmende overfor konseptet at jeg har flere enn én kjæreste, og de prøver igjen å gjøre det til noe som kan være skandaløst, ellevilt innhold. Å tenke at det er kultliknende å leve sånn, det er bare for dem som ser etter den villeste turen de kan gi folk, sier han bestemt.

<strong>TIGERTRENER:</strong> Bhagavan «Doc» Antle har bidratt i flere Hollywood-filmer med tigerne sine. Foto: Netflix
TIGERTRENER: Bhagavan «Doc» Antle har bidratt i flere Hollywood-filmer med tigerne sine. Foto: Netflix Vis mer

Spår dyster framtid for Exotics arvtaker

Også i sosiale medier stiller folk spørsmålstegn rundt Antle og virksomheten hans. Han viser til at føderale myndigheter gjør kontroller, og at dem som ikke oppfyller kravene mister lisensen sin. Selv mener han at han eier det beste tigeranlegget i verden. Han tror imidlertid Jeff Lowe, som tok over parken til Joe Exotic, går en tøff tid i møte.

- Jeg tror Jeff kommer i fengsel og at han definitivt mister lisensen sin. Han er ny i bransjen og gjør omtrent alt en person kan gjøre feil, sier han.

Lowe ble i Las Vegas dømt for ulovlig dyrehold, og ble fratatt flere tigerunger han tok med på fester for å tjene penger. Etter å ha unnlatt å møte i retten er han etterlyst, skriver blant andre KTNV Las Vegas.

Selv om interessen stormer rundt serien, er det relativt rolige dager for Antle. Parken er nemlig coronastengt i tråd med myndighetenes retningslinjer. Han kan imidlertid fortelle at smittespredningen har vært lav i Sør-Carolina.

- Jeg vet ikke om livet mitt har forandret seg veldig, annet enn at det er en annen bølge av publisitet, sier han.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Beverly Hills 90210»-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer