Camila Morrone og Leonardo DiCaprio:

Ut mot alders­kritikken

- Å leve uten hat, føles ganske godt.

STOR ALDERSFORSKJELL: Det skiller 22 år mellom supermodellen Camila Morrone og Leonardo DiCaprio. Foto: AP/ NTB Scanpix
STOR ALDERSFORSKJELL: Det skiller 22 år mellom supermodellen Camila Morrone og Leonardo DiCaprio. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ryktene gikk først om at det var søt romantikk mellom skuespilleren Leonardo DiCaprio (44) og modellen Camila Morrone (22) da de ble sett sammen i Aspen for ett og et halvt år siden. Siden har de blitt sett hånd i hånd verden rundt.

Med Morrones 22 år og DiCaprios 44, er det en stor aldersforskjell mellom paret. Fredag gikk Morrone ut på sosiale medier og ba kritikerne holde meningene sine for seg selv.

- Jeg leste noen av kommentarene på Instagram, og herregud - folk er så slemme og så sinte på folk de ikke kjenner eller vet noe om, sier Morrone i en Instagram-story, omtalt i blant andre Huffington Post og People.

Bildet

Det hele skal ha startet da den argentinske modellen publiserte et bilde av Lauren Bacall og Humphrey Bogart, som var et av Hollywoods mest ikoniske par. Også der var aldersforskjellen på rundt 20 år.

De to levde sammen og fikk to barn sammen i løpet av de 13 åra de var et par. I 1957 døde Bogart av kreft.

View this post on Instagram

A love like this

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Under bildet, begynte imidlertid fansen å legge igjen lite hyggelige meldinger.

Enkelte hevdet at DiCaprio «bare bryr seg om kroppen din» og at han «kom til å dumpe henne innen tre år». Enkelte mente Morrone dater DiCaprio av uærlige grunner.

- Jeg håper bare at folk lærer å leve med litt mindre hat, og at de bruker tida si på andre ting. For å leve uten hat, føles ganske godt, sier Morrone i videoen.

Dater én type jenter

Ifølge People skal forholdet mellom de to være «ganske seriøst».

Tidligere har kilder forklart overfor People at Leo og Camila skal ha kjent hverandre i mer enn 10 år, og at de to er nære familievenner. I august ble paret avbildet i het flørt på stranden i forbindelse med en ferietur i Europa. Bildene viste blant annet Leo og hans 23 år yngre flamme tett omslynget i vannkanten.

I slutten av 2017 ble skuespilleren koblet til intet mindre enn to supermodeller. Noen måneder senere ble han gjentatte ganger observert med den 22 år gamle supermodellen Camila Morrone.

Foruten å bli avbildet etter en endt skiferie i kjendisparadiset Aspen, dro de sammen på talkshowvert Ellen DeGeneres' stjernespekkede 60-årsfest.

Før han falt for Morrone, datet 44-åringen ha datet den danske modellen Nina Agdal (27). Før de to innledet et forhold, skal hun ha vært skeptisk til hans sans for vakre modeller.

Filmstjernen Leonardo DiCaprio og den danske undertøysmodellen fra Victoria Secret Nina Agdal var på strand-date i Malibu i California. Video licensed from Bulls Vis mer

Det tidligere tenåringsidolet synes nemlig å ha funnet sin oppskrift for å unngå voksenlivet lengst mulig: Kvinnene skal fortrinnsvis være blonde, fotomodeller og ikke minst - unge.

I tillegg skiftes de ut i et tempo som få kan følge med på. Den siste i en lang, lang rekke av erobringer er fremdeles Camila Morrone.

Som sine forgjengere oppfyller hun alle kriteriene, og er - til tross for sin unge alder - allerede godt etablert som modell både på catwalken og i de største magasinene.

Vis mer

Høyprofilert forhold

DiCaprio, en av Hollywoods mest anerkjente skuespillere, er som tidligere nevnt kjent for sine forhold utenfor lerretet.

I fem år var han i et høyprofilert forhold med supermodellen Gisele Bündchen (38).

Duoen var kjærester fra 2000 til 2005, og «The Departed»-stjernen inviterte henne også med seg som daten sin under Oscar-utdelingen i 2005 da han var nominert til pris for sin rolle i «The Aviator». Ingen andre av DiCaprios kjærester, hverken før eller siden, har fått være med ham på prisutdelingen.

I 2004 ble de to også kåret til verdens vakreste par av bladet People

Nå, 13 år etter bruddet, letter endelig 38-åringen på sløret om hvorfor det faktisk ble slutt med den ettertraktede skuespilleren. Det er i boka «Lessons: My Path to a Meaningful Life» at Gisele kommer inn på forholdet til DiCaprio.

I en periode der hun ikke hadde det særlig bra, innså hun at hun måtte gjøre noen endringer, og da fant hun ut at hennes daværende kjæreste, som hun var svært forelsket i, ikke lenger var den riktige mannen for henne.

LES OGSÅ: Leos bror forlatt i rennesteinen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer