Kal Penn:

Ut av skapet etter 44 år

Kal Penn kommer både ut av skapet, og røper forlovelse.

IKKE SINGEL: Kal Penn deler detaljer om privatlivet. Foto: Evan Agostini / Invision / NTB
IKKE SINGEL: Kal Penn deler detaljer om privatlivet. Foto: Evan Agostini / Invision / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren og politikeren Kal Penn (44) er nok for de fleste best kjent for sin rolle i komedien «American High». Nå er det imidlertid alt annet enn karrieren han får spalteplass for.

Penn kommer nemlig med en privat avsløring overfor People. Washington Post på sin side skriver at «en av verdens mest ettertraktede ungkarer ikke lenger er å finne på singelmarkedet».

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Seksualitet

Samtidig som Penn avslører at han ikke lenger er singel, kommer han også ut av skapet.

- Jeg oppdaget min egen seksualitet forholdsvis sent i livet i forhold til andre, sier skuespilleren til magasinet, og fortsetter:

- Det er ingen tidslinje på dette. Folk finner ut av sin egne greier på forskjellige tidspunkter i livet. Jeg er så glad jeg gjorde det da jeg gjorde det.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Den 44 år gamle skuespilleren møtte partneren Josh i løpet av de to årene han jobbet i Det hvite hus under daværende president Barack Obama.

Penn kan også avsløre at de har vært sammen i elleve år, og at de faktisk har forlovet seg - noe som altså har gått under radaren for de fleste.

LES OGSÅ: I sorg etter brudd og arveoppgjør

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer