Bianca Ingrosso:

- Usunn oppførsel

Den svenske influenseren er bekymret for seg selv.

USUNNE FESTVANER: Bianca Ingrosso forteller at hun vil trappe ned på festingen. Foto: Instagram/Bianca Ingrosso
USUNNE FESTVANER: Bianca Ingrosso forteller at hun vil trappe ned på festingen. Foto: Instagram/Bianca Ingrosso Vis mer
Publisert

Bianca Ingrosso (26) har gjennom influenser- og realitykarrieren kommet med en rekke oppsiktsvekkende uttalelser. Hun har aldri vært redd for å by på seg selv, og har tilsynelatende ingen problemer med å dele av sexlivet sitt.

Hennes av-og-på-forhold til Philip Cohen (26) har også kapret sin del av spalteplassen.

Influenseren, som dro inn 202 millioner svenske kroner gjennom selskapet sitt i fjor, oppdaterer hyppig følgerne på sin populære YouTube-kanal.

Vil endre alkovaner

Nå skaper hun atter en gang overskrifter med videoen som har fått tittel «Usunn oppførsel: Bare lykkelig når jeg fester». I videoen sier hun at hun det siste halvåret har slitt med å komme i kontakt med følelsene sine.

- Den eneste gangen jeg virkelig føler noe, at jeg lever og har det gøy og kjenner endorfiner, det er når jeg fester, og det tenker jeg ikke er så sunt, sier hun.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Videre forteller 26-åringen at hun nå vil prøve å roe ned på alkoholinntaket, og håper at dette vil løse problemet.

- Det kan kanskje bli verre å fortsette i det sporet og bedre å trappe ned for å få sunne endorfiner i stedet, mener hun.

Ingrosso lurer også på om det kan komme av å bruke prevensjonsmiddelet spiral, eller om hun selv har stengt ned følelsene for å håndtere et hektisk liv.

Ifølge Lommelegen er det ikke unormalt med psykiske bivirkninger som følge av hormonspiral, men disse går ofte over etter hvert.

Fobi for influensere

I videoen får man også være med 26-åringen på ferietur til Ibiza. Selv om hun tilsynelatende lever det gode liv, er hun kritisk til influenserbransjen.

- Jeg har fått fobi for influensere etter denne sommeren. Ikke så mange svenske influensere, men dem også, men mange utenlandske. Jeg har forstått at det er en så falsk bransje, man er så opptatt av å henge med det og det mennesket for å synes, få likes og å vokse. Jeg vil ikke at andre mennesker skal se sånn på meg, sier hun.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

Det var altså i april Ingrosso nok en gang kunne melde at hun og kjæresten hadde funnet tilbake til hverandre. Gjennom seks år har paret gjentatte ganger gjort det slutt, men hittil har kjærligheten seiret.

Til tross for at paret holder sammen igjen, kunne Ingrosso avsløre i sommer at de ikke ser mye til hverandre. Cohen åpnet nemlig nylig restauranten Ted i Stockholm, og befinner seg der store deler av døgnet.

- Så vi har kjedelig nok ikke så mye tid til hverandre nå. Sånn er det i perioder der begge jobber mye, spesielt når man han ulike timeplaner som nå. Det føles jo omtrent som å være singel igjen, sa hun da.

LES OGSÅ: Røper hyggelig nyhet

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer