Usikker «Skal vi danse»-fremtid

TV 2 vet fortsatt ikke når Emilie «Voe» Nerengs skadde dansepartner er tilbake på parketten for fullt.

SKADD PÅ PARKETTEN: Santino Mirenna skadet seg under en «Skal vi danse»-sending for to uker siden. Video: TV 2. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper. Vis mer
Publisert

Det ble dramatisk under «Skal vi danse»-sendingen for snart to uker siden, da Emilie «Voe» Nerengs (23) dansepartner Santino Mirenna fikk skuldren ut av ledd - på direkten.

Santino var derfor ikke å se på parketten under forrige ukes sending. I stedet ble proffdanseren Ivo Havranek, som har vært med i flere tidligere sesonger av TV 2-programmet, hentet inn som Emilies erstatter.

- Planen er at han skal være med på trening og lage koreografi, og at jeg danser med Ivo. Santino bidrar med ideer, og han kommer tilbake igjen så fort han er klar, fortalte Emilie da hun gjestet «God Morgen Norge» mandag forrige uke.

Det store spørsmålet har nettopp vært når Santino er klar for å komme tilbake på parketten.

NY PARTNER: Emilie Nereng danset med Ivo Havranek under forrige sending, da Santino Mirenna (t.h.) er skadet. Foto: NTB Scanpix
NY PARTNER: Emilie Nereng danset med Ivo Havranek under forrige sending, da Santino Mirenna (t.h.) er skadet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tilbake på lørdag

Under denne ukens kommende sending ser det ut til at 23-åringens dansepartner er tilbake - i hvert fall delvis.

Pressekontakt for «Skal vi danse», Håvard Solem, forteller til Se og Hør at Santino skal ha en rolle i dansen til Emilie og Ivo, som en av karakterene i «Alice i Eventyrland».

Han understreker at Ivo fortsatt er midlertidig dansepartner, til tross for at Mirenna også blir å se på parketten. Det er fremdeles usikkert når han er tilbake for fullt, ifølge Solem.

ULYKKESFUGL: Emilie Nerengs dansepartner Santino Mirenna opplevde alle danseres mareritt på parketten. Nå er erstatteren klar. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Ved godt mot

Det var under et løft i dansenummeret at Santino pådro seg en stygg skade i skulderen. Samme kveld var det duket for «all stars»-sending, hvor tidligere deltakere var tilbake på dansegulvet. Emilie og Santino hadde med seg blogger Sophie Elise (24).

I etterkant av hendelsen uttalte danseren seg blant annet på sin Instagram-profil, der han så ut til å være ved godt mot.

- I går gikk dessverre skulderen min ut av ledd, men jeg er veldig glad for at jeg klarte å fullføre dansen. Jeg har fått god hjelp på legevakten, og så mye støtte fra hele «Skal vi danse»-familien. Jeg håper at jeg snart kommer tilbake på parketten igjen, skrev han den gang.

SKADET: Emilie Nerengs dansepartner ble skadet under «Skal vi danse»-sendingen for snart to uker siden. Foto: NTB Scanpix
SKADET: Emilie Nerengs dansepartner ble skadet under «Skal vi danse»-sendingen for snart to uker siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I likhet med Santino var også Emilie glad for at han klarte å fullføre dansen, til tross for smertene. Overfor Se og Hør forklarte den tidligere «Bloggerne»-profilen at hun ble svært overrasket da dansepartneren plutselig forsvant fra parketten etter fremførelsen.

- Det var skikkelig, skikkelig fælt, og satte en skikkelig støkk i meg. Jeg fikk så sjokk, fordi jeg skjønte ikke underveis at noe var galt. Det er det som er så utrolig, at han klarte å bite tennene sammen og fullføre dansen. Det står det så sinnssyk respekt av, sa hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Risikerte skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer