Dax Shepard og Kristen Bell:

- Usikker på om jeg ville være med henne

Åpner opp om forholdet til kona.

POPULÆRE: Dax Shepard (44) og Kristen Bell (38) er et av få par i Hollywood som har holdt sammen over lenger tid. Dette gjør dem svært populære. Her viser de følelser på rød løper i 2014. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE: Dax Shepard (44) og Kristen Bell (38) er et av få par i Hollywood som har holdt sammen over lenger tid. Dette gjør dem svært populære. Her viser de følelser på rød løper i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Kristen Bell (38) og Dax Shepard (44) er begge store navn i Hollywood, og er et av de mest elskede parene i filmbyen.

Mens hun er kjent fra blant annet «Veronica Mars», «Forgetting Sarah Marshall», og «Frozen», har han spilt roller i filmer og serier som «Parenthood» og «Punk'd».

Paret møttes under en bursdagsfest, og begynte å date i 2007. I 2010 ble de forlovet, men valgte å vente med å gifte seg til det var lovlig med likekjønnet ekteskap i California. Etter å ha vært forlovet i tre år valgte Hollywood-stjernene å gi hverandre sine «ja» i en enkel seremoni på et kontor i Beverly Hills i 2013.

Sammen har de døtrene Lincoln Bell Shepard (5) og Delta Bell Shepard (4).

- Ikke redd for å miste henne

I et lengre intervju med Sam Jones i «Off Camera with Sam Jones» åpner Shepard nå opp om tiden før han giftet seg med «Veronica Mars»-skuespilleren.

44-åringen forteller om den tidlige fasen av parets forhold, og hvorfor han bestemte seg for å fortsette mer i hennes retning, etter å ha observert den positive måten Bell levde livet på.

USIKKER: Shepard var usikker på om han i det hele tatt ville være sammen med Bell. Nå, 12 år senere, er de fortsatt sammen. Foto: NTB Scanpix
USIKKER: Shepard var usikker på om han i det hele tatt ville være sammen med Bell. Nå, 12 år senere, er de fortsatt sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har alltid vært sånn, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men jeg har alltid vært veldig selvsikker når det kommer til forhold, sier han til Sam Jones.

Han fortsetter med å si at han aldri tenkte på hvordan han skulle klare å beholde Kristen, men at han heller tenkte motsatt:

Se dette innlegget på Instagram

It's hot as hell outside. @kristenanniebell

Et innlegg delt av Dax Shepard (@daxshepard)

- Jeg tenkte sånn: Vil jeg virkelig være med en kristen person som har åtte mennesker som bor i huset gratis? En som må gå ut av bilen når det er en hund der som ikke har på bånd, og ødelegge resten av dagen for å redde en hund? Det er greit, og hun er snill, men det er ikke det jeg vil gjøre, jeg er ikke så snill, forteller han, som et eksempel.

I intervjuet innrømmer Shepard at han var usikker på om han i det hele tatt ville være med Bell, og at han i starten aldri var redd for å miste henne.

- Jeg var ikke redd for å miste henne. Jeg var usikker på om jeg ville være med en som henne. Hun sa aldri noensinne til meg «du kunne vært et litt bedre menneske». Hun foreslo aldri at jeg burde være det.

Overbevist

Skuespilleren sier at det var over tid og gjennom observasjon ble tiltrukket av Bell, og han har ved flere anledninger beskrevet henne som uendelig sjenerøs og kjærlig.

Bell, på sin side, har tidligere uttalt at det å se ektemannen være far for deres to døtre er noe av det fineste og mest mannlige hun har sett.

- Jeg er overbevist om at jeg har valgt den rette personen. Han gjør alt på en veldig mannlig måte. Han kan lage en hestehale på 5-åringen vår på en like mannlig måte som han skifter bremser på bilen, har Kristen sagt til People.

Kristen, som selv har slitt med angst og depresjoner hele livet, har også uttalt at hun slet en del med tillits- og sjalusiproblemer i starten av forholdet med Dax.

- Gjennom årene har jeg skjønt hvor mye bortkastet tid jeg bruker på å tenke sånne tanker. Han har ikke vist meg noe annet enn konstant kjærlighet, og har alltid oppført seg likt - enten vi er i samme rom eller ikke, har hun sagt til People.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Jeg elsket å ruse meg

I mange år slet Shepard med store rusproblemer, men i september 2004 skaffet han hjelp og har vært edru helt siden det.

Shepard har selv vært åpen om sitt narkotikabruk tidligere, og i 2012 innrømmet han i et intervju med Playboy at misbruket var så ute av kontroll at det bare er flaks han ikke endte opp i fengsel.

- Jeg bare elsket å ruse meg sanseløs på kokain, marihuana, alkohol, slankepiller, smertestillende, alt mulig. Jeg hadde spesielt en forkjærlighet til Jack Daniels og kokain, avslørte han.

I høst skrøt skuespilleren av ektemannen sin fordi han feiret 14 år som rusfri. Tilhørende flere bilder av paret på Instagram, skrev hun blant annet:

«Jeg vet hvor mye du elsket dop. Jeg vet hvor mye det kom i veien for deg. Og jeg vet, fordi jeg så, hvor hardt du jobbet for å leve uten», skrev hun og fortsatte:

«Jeg vil for alltid være imponert over ditt engasjement, og nivået av moral du legger på deg selv, som en emosjonell operasjon, hver eneste kveld. Jeg er så stolt at du aldri har vært flau over historien din, men i stedet har delt den bredt, med håp om at det vil inspirere deg til å bli den beste versjonen av deg selv. Du har virkelig inspirert meg også.»

«Jeg elsker deg mer enn jeg trodde jeg kunne elske noen, og jeg vil at du skal vite at jeg ser deg. Jeg ser hvor hardt du jobber. Du er et fantastisk eksempel på hva det er å være et menneske. Gratulerer med 14 år som rusfri».

LES OGSÅ: - Fridde til kjæresten på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer