Dax Shepard og Kristen Bell:

- Usikker på om jeg ville være med henne

Åpner opp om forholdet til kona.

POPULÆRE: Dax Shepard (44) og Kristen Bell (38) er et av få par i Hollywood som har holdt sammen over lenger tid. Dette gjør dem svært populære. Her viser de følelser på rød løper i 2014. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE: Dax Shepard (44) og Kristen Bell (38) er et av få par i Hollywood som har holdt sammen over lenger tid. Dette gjør dem svært populære. Her viser de følelser på rød løper i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Kristen Bell (38) og Dax Shepard (44) er begge store navn i Hollywood, og er et av de mest elskede parene i filmbyen.

Mens hun er kjent fra blant annet «Veronica Mars», «Forgetting Sarah Marshall», og «Frozen», har han spilt roller i filmer og serier som «Parenthood» og «Punk'd».

Paret møttes under en bursdagsfest, og begynte å date i 2007. I 2010 ble de forlovet, men valgte å vente med å gifte seg til det var lovlig med likekjønnet ekteskap i California. Etter å ha vært forlovet i tre år valgte Hollywood-stjernene å gi hverandre sine «ja» i en enkel seremoni på et kontor i Beverly Hills i 2013.

Sammen har de døtrene Lincoln Bell Shepard (5) og Delta Bell Shepard (4).

- Ikke redd for å miste henne

I et lengre intervju med Sam Jones i «Off Camera with Sam Jones» åpner Shepard nå opp om tiden før han giftet seg med «Veronica Mars»-skuespilleren.

44-åringen forteller om den tidlige fasen av parets forhold, og hvorfor han bestemte seg for å fortsette mer i hennes retning, etter å ha observert den positive måten Bell levde livet på.

- Jeg har alltid vært sånn, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men jeg har alltid vært veldig selvsikker når det kommer til forhold, sier han til Sam Jones.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer